5x5x5 Yeniliği Uygun Fiyat Etiketiyle Piyasada

Alışveriş Alışveriş Rehberi 5x5x5 Yeniliği Uygun Fiyat Etiketiyle Piyasada

Tarihler: 18 Kasım 2014 Salı ~ 18 Ocak 2015 Pazar

Firma: Microsoft Lumia 535

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2014 ~ Oca 18, 2015

Microsoft, en son versiyon Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip olan ve en yeni Microsoft deneyimlerini hesaplı fiyat aralığında sunan yeni telefonu Microsoft Lumia 535’i tanıttı.

Geniş açılı 5 MP ön kamerası ve 5 inç geniş ekranıyla Skype görüntülü görüşme, Word, Excel ve PowerPoint programlarından oluşan Office paketi, 15 GB OneDrive bulut depolama alanı, kişisel asistan Cortana* ve Microsoft Outlook’tan oluşan beş farklı Microsoft deneyimini –uygun fiyattan– entegre bir şekilde sunan Lumia 535, kullanıcıların daha az ödeyerek daha çok servise ulaşmasını sağlıyor.

• Hep hatırda kalacak görüntülü Skype aramaları yaparak dahili Skype entegrasyon özelliği sayesinde sesli ve görüntülü görüşmeler arasında sorunsuz geçiş.
• Yüklü Office paketiyle Word, Excel ve PowerPoint belgelerine ve OneNote defterlerine her yerden ulaşarak, işlem yapma ve paylaşma imkanı.
• Ücretsiz 15 GB OneDrive bulut depolama alanıyla fotoğrafları, videoları ve Office dokümanlarını güvenli bir şekilde depolama ve eşzamanlama imkanı.
• İhtiyaçlarınızı anlayan ve size özel çözümler sunan sanal kişisel asistan Cortana.*
• Kullanıma hazır Microsoft Outlook ile hareket halindeyken bile iş ve özel e-postalarınıza ulaşım.
• Geniş 5 inç qHD ekranda fotoğraf ve videolarınızı görüntüleyebilirsiniz.
• Geniş açılı 5 MP ön kamera sayesinde Skype görüntülü konuşmalarınıza ve selfie’lerinize daha geniş bir arka planı dahil edebilir ve daha fazla arkadaşınızı davet edebilirsiniz.

Microsoft Telefonlar Kurumsal Başkan Yardımcısı Jo Harlow “Lumia 535 “5x5x5” adını verdiğimiz özel bir paket” olarak geliyor. İnovasyon herkes için ulaşılabilir olmalı. Biz bunu en iyi Microsoft servislerini ücretsiz, entegre ve kullanıma hazır bir şekilde sunarak sağlıyoruz. Geniş açılı 5 MP ön kamera ve geniş 5 inç qHD ekrandan oluşan bir paketi son derece hesaplı bir fiyattan sunuyoruz” dedi.

Lumia 535 Kasım ayı içerisinde başlıca pazarlarda parlak yeşil, parlak turuncu, beyaz, koyu gri, camgöbeği mavisi ve siyah renklerde satışa sunulacak.

* Cortana kişisel asistan servisi, Türkiye pazarında sunulmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT