70’lerin İhtişamına İlk Bakış

70’lerin İhtişamına İlk Bakış

Alışveriş Alışveriş Rehberi 70’lerin İhtişamına İlk Bakış

Tarihler: 24 Şubat 2020 Pazartesi ~ 24 Nisan 2020 Cuma

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2020 ~ Nis 24, 2020

Klasik ve zarif çizgisiyle, şehirli kadın ve erkeğin vazgeçilmez markası olan Tergan, İlkbahar-Yaz 2020 Koleksiyonu’yla sezonun en dikkat çeken trendi olan 70’li yılların nostaljisine ve ihtişamına göz kırpıyor. Moda dünyasını etkisi altına alan trendleri koleksiyonlarına uyarlayan marka, 2020 İlkbahar Yaz Sezonu’nda renkleri ön plana çıkararak, nostaljinin sıcaklığını günümüz modasıyla harmanlıyor.

Tergan’la İlkbahar-Yaz modasını keşfederek gardırobunuzu birbirinden şık parçalarla yenileme zamanı. Güçlü platformlar, nostaljiye romantik adımlar, metalik renkler ve nakış işlemelerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonuyla Tergan, sezonu enerjik bir şekilde selamlıyor.

Güçlü platformlardan destek
Tergan, yeni sezonda ayaklarınıza güçlü platformlarla destek veriyor. 70’lerin ihtişamlı stilini yansıtan modeller, özellikle de platform topuklar, stilinizi yükseğe taşıyor.

Nostaljiye romantik adımlar
Güçlü stiliyle modayı etkisi altına alan, çizgi roman karakteri Mary Jane’in bantlı ve nostaljik ayakkabıları, 2020 İlkbahar-Yaz sezonunda Tergan’ın koleksiyonu ile geri dönüyor. Sivri burunlu, kısa topuklu ve bilekten bağlı ikonik ayakkabı modeli, Tergan’ın farklı renk ve dokunuşlarıyla yeni sezonda trendy bir görünüme bürünüyor.

Sneaker’da uzay çağı
Uzay çağını andıran sneakerlar, yeni sezonda sokakları etkisi altına alıyor. Hem futuristik tabanları hem de parlak renkleriyle dikkat çeken sneakerlar, bu sezon da Tergan’ın ilkbahar yaz koleksiyonunda öne çıkıyor. Sportif duruşun modern stille ivme kazandığı yeni sezonda ortaya çıkan sneakerlar, metalik renkleri ve dikkat çekici renklerin birlikteliğiyle yükselişe geçiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT