78 Yıllık Hikayesi ile En Özel Anneler Günü Hediyesi: Vakko Eşarp

78 Yıllık Hikayesi ile En Özel Anneler Günü Hediyesi: Vakko Eşarp

Alışveriş Alışveriş Rehberi 78 Yıllık Hikayesi ile En Özel Anneler Günü Hediyesi: Vakko Eşarp

Tarihler: 27 Nisan 2016 Çarşamba ~ 27 Nisan 2016 Çarşamba

Firma: Vakko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2016 ~ Nis 27, 2016

Herkese göre hikayesi değişen ama değeri hiç değişmeyen bir zarafetin temsilcisi Vakko Eşarp, bu Anneler Günü’nde de vazgeçilmez hediyelerden biri olmayı sürdürüyor. % 100 ipek özel dokunmuş kumaşlarla benzersiz renk ve desenler, nesilden nesile zamansız bir gelenek ve 78 yıllık ustalığın hikayesi Vakko Eşarp’ta bir araya geliyor.

Özel gün hediyeleri ile her zaman ayrı bir anlam taşıyan Vakko, 78 yıldır zamansız bir geleneğin parçası olan, unutulmaz güzellikteki anıları nesilden nesile taşıyan Vakko Eşarp koleksiyonuyla bu Anneler Günü için de benzersiz ve çok özel seçenekler sunuyor. Bir kadının dolabındaki en önemli aksesuar eşarp, Vakko’nun zanaat ve sanatı buluşturan zengin koleksiyonuyla hayat buluyor.

%100 ipek özel dokunmuş kumaşlar, benzersiz renk, desen ve ebatları ile moda dünyasının en zengin koleksiyonunu sunan Vakko Eşarp, annelerine ya da anne kadar yakınlarına zarif, şık ve aynı zamanda hikayesi olan bir hediye vermek isteyenleri bekliyor.

Vakko Eşarp ile hikayenizi kişiselleştirin
Vakko Eşarp, hediyesinde kendi hikayesini yazmak, annesine anlamlı ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye sunmak isteyenler için isim ve soyadının baş harflerinin basılacağı eşarplar da tasarlıyor. Anneler Günü’nde annesine sadece ona özel bir hediye ile sürpriz yapmak ve hediyelerini unutulmaz kılmak isteyenler, bu özel eşarpları Vakko’lar ve Vakko Boutique’lerden sipariş verebiliyor.

Vakko Eşarp hikayesi efsanevi Vakko Chocolate lezzeti ile buluşuyor
Vakko bu Anneler Günü’nde imza iki ürününü çok özel bir sunumla bir araya getiriyor. Birbirinden lezzetli çeşitleriyle özel günler ve zarif ikramlar için tercih edilen Vakko Chocolate ile şıklığın simgesi Vakko Eşarp “Anneler Günü” için özel hazırlanan bir sunumla annelere sevgiyi ifade etmenin en leziz ve şık yolunu sunuyor. Vakko Eşarp’ın zengin koleksiyonundan seçilen iki eşarp deseni ve Vakko Chocolate’ın eşsiz lezzetlerinden pralinin buluştuğu bu çok özel setler, anneleri için şık ve tatlı hediye arayışında olanları bekliyor.

Bu Anneler Günü’nde de annenize, anneniz kadar sevdiklerinize zarafetin temsilcisi bir Vakko Eşarp ile sürpriz yapın ve kendi hikayenizi yazın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT