A|X ARMANI EXCHANGE ile Yaza Denim Dokunuşu

A|X ARMANI EXCHANGE ile Yaza Denim Dokunuşu

Alışveriş Alışveriş Rehberi A|X ARMANI EXCHANGE ile Yaza Denim Dokunuşu

Tarihler: 18 Haziran 2018 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2018 Cumartesi

Firma: ARMANI

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2018 ~ Ağu 18, 2018

A|X Armani Exchange, 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda tüm zamanın değişmeyen trendi denim parçaları, klasiğin dışında yorumlayarak günlük stili modanın ruhuna adapte ediyor.

Denimin asi ve cool tavrından ilham alan Armani Exchange, her stile ve vücut tipine uygun farklı fitler sunuyor. Zamansız denim pantolon, şort, etek ve ceketlerin yer aldığı koleksiyon, sokak modasının kodlarını vererek rahat ve özgür parçalarla tamamlanıyor. Denim pantolonlar, beklenen skinny modellerin aksine bol ve rahat kesimler, sürpriz paça kesimler ve degrade versiyonları ile günün her saatinde stilinizin vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor. Gardıropların olmazsa olmazı denimleri en şık ve özgün modelleriyle Armani Exchange mağazalarında bulabilirsiniz.

A|X Armani Exchange mağazaları, Türkiye’de Hilltown AVM, Akmerkez AVM, Akasya AVM, Galleria AVM, Palladium AVM, Ankara Next LevelAVM, Ankara KentPark AVM, Mersin Marina, Antalya Terracity AVM, İzmir Point Bornova AVM’de hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT