Acer'den İki Yeni Tasarım: Chromebase

Acer'den İki Yeni Tasarım: Chromebase

Alışveriş Alışveriş Rehberi Acer'den İki Yeni Tasarım: Chromebase

Tarihler: 11 Şubat 2019 Pazartesi ~ 11 Nisan 2019 Perşembe

Firma: Acer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2019 ~ Nis 11, 2019

Acer özenle tasarlanmış iki şık Chromebase[1] modelini tanıttı. Toplantılar için Acer Chromebase 24V2, Google Hangouts™ Meet ile zahmetsiz video konferans yapma imkanı sunarken, farklı görevlerde kullanılabilecek şekilde tasarlanan Acer Chromebase 24I2 tek başına bir masaüstü çalışma cihazı veya mağaza içi bilgi noktası olarak değerlendirilebiliyor.

“2016’da çıkan, Intel Core işlemcili dünyanın ilk Chromebase modelinin[2] yakaladığı başarıyı devam ettirmek için daha yüksek performanslı ve yenilenmiş şık tasarımlı Acer Chromebase 24I2’yi piyasaya sürüyoruz.” diyen Acer Sabit Bilgisayarlar ve BT Ürünleri İş Birimi Genel Müdürü Jeff Lee, sözlerini şöyle sürdürdü: “Google Play ve Google Assistant desteği ile tüketicilere yeni deneyimler sunabileceğiz. Eğitim kuruluşları ve kurumsal müşteriler ise üründeki diğer yeniliklerden yararlanabilecek.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT