Adidas’tan Anneler Günü İçin Birbirinden Şık Hediye Seçenekleri

Adidas’tan Anneler Günü İçin Birbirinden Şık Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Adidas’tan Anneler Günü İçin Birbirinden Şık Hediye Seçenekleri

Tarihler: 19 Nisan 2017 Çarşamba ~ 19 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2017 ~ Haz 19, 2017

Sokak stilinin moda dünyasındaki temsilcisi adidas Originals’ın Anneler Günü hediye seçenekleri arasında, geçmişten mirasını alan, gelecek için yenilenen, günün modasını yansıtan modeller yer alıyor.

Şehirde sokak ruhunu ve stilini yaşatan adidas Originals, Anneler Günü’nde 2017 yazının en özel ve öne çıkan koleksiyon modelleriyle sportif ve sokağı yaşayan annelere farklı bir hediye alternatifi sunuyor. Özgün, yaratıcı ve ilhamını sokaktan alan adidas Originals’ın Tokyo sokaklarından esinlenen NMD, cesur tasarım anlayışı, modern renkleriyle bir adidas efsanesi EQT ve ’shelltoe’ modeli ile ikonik Superstar ile kendi modasını yaratan Stan Smith serilerinin yeni modelleri Anneler Günü seçenekleri arasında yer alıyor.

adidas Originals ayakkabı modelleri, yine sezonun günlük giyim koleksiyonlarındaki t-shirt, sweatshirt ve alt parçalarıyla kombin olanağı da sağlıyor.

adidas’ın koşu kategorisindeki Anneler Günü hediye seçenekleri arasında ise, koşunun en iyi ürün grubu UltraBOOST’tan sadece kadın ayağına özel, yenilikçi, en iyi koşu ayakkabısı UltraBOOST X var.

adidas’ın gerçekleştirdiği bilimsel araştırmalar ile kadınların ayaklarında en fazla desteklenmesi gereken ve ayaklarının doğal genişlemeye ihtiyaç duyduğu noktalar belirlendi. Böylece de ortaya, UltraBOOST X’in benzersiz tasarımı ortaya çıktı. UltraBOOST X, kadın koşucuların en iyi performansı yakalamalarını amaçlayarak, ayağın doğal koşu görünümünü yansıtacak şekilde yaratıldı.

679 TL’lik satış fiyatı ile adidas mağazaları ve shop.adidas.com.tr adresinde satışta olan UltraBOOST X, annelerin en rahat edebilecekleri anneler günü hediyesi seçeneğini oluşturuyor. adidas Koşu tekstil ürünleri de yine yüksek performanslı koşular için en uygun yapıları ile sporcunun performansına odaklanmasını sağlıyorlar

adidas Training ürünleri sporu hayatının vazgeçilmez bir parçası haline getiren annelerin günlük spor aktivitelerinde yüksek konfor ve performans beklentilerini karşılıyor. adidas by Stella McCartney Koleksiyonu ise adidas’ın üstün performans teknolojileri ile Stella McCartney’nin moda görüşünü bir araya getirerek annelere vazgeçemeyecekleri bir şıklık sunuyor.

Ayakkabıdan tişörte, koşu ürünlerinden çantalara kadar anneleri mutlu edecek hediyeler adidas mağazaları ve shop.adidas.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT