Aéropostale’da Harcadıkça Kazanın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aéropostale’da Harcadıkça Kazanın

Tarihler: 27 Eylül 2013 Cuma ~ 27 Kasım 2013 Çarşamba

Firma: Aéropostale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2013 ~ Kas 27, 2013

Her 250 TL’ lik alışverişe 100 TL, 200 TL’ lik alışverişe 50 TL, 150 TL’ lik alışverişe 30 TL ve 100 TL’ lik alışverişe 15 TL’ lik hediye çekleri Aéropostale’ dan anında hediye. Mevcut promosyonların üzerine de kullanabileceğiniz hediye çekleri ile alışveriş keyfini doyasıya yaşayabilir, sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

Canlı renkleri ve göz alıcı desenleriyle öne çıkan koleksiyonlardan kendiniz için en uygun tasarımları seçebilir, haftanın her günü, günün her saati rahatlığı ve şıklığı hissedebilirsiniz. Birbirinden şık kazaklar, ceketler, montlar gibi sonbaharın öne çıkan giysilerine ek olarak, okulda rahatlıkla giyebileceğiniz polo yaka t- shirtler, rengarenk farklı kesimlerde jean pantolonlar, ekose gömlekler, evinizde rahat ve keyifli zamanlarınıza eşlik edecek atletler, taytlar, sokakta, arkadaşlarınızla birlikte çıkacağınız keyifli bir yürüyüşte tercih edebileceğiniz eşofman altları ve her sezonun vazgeçilmezi birbirinden farklı model ve desenler ve renklerdeki sweatshirtler de Live Love Dream konseptiyle Aéropostale’ da sizleri bekliyor.

Fırsatlarla dolu bir alışveriş keyfi için Aéropostale sizleri; Kanyon, Buyaka AVM, Aqua Florya AVM, Ataşehir Brandium AVM, Vialand AVM, Ankara Armada AVM, Bodrum Midtown AVM’ deki mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT