Ağustos Ayının Parlayan Yıldızı Green Kalsedon

Ağustos Ayının Parlayan Yıldızı Green Kalsedon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ağustos Ayının Parlayan Yıldızı Green Kalsedon

Tarihler: 10 Ağustos 2021 Salı ~ 10 Ekim 2021 Pazar

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2021 ~ Eki 10, 2021

Atasay’ın her ay burçların element temsilcisi taşlarıyla hazırladığı Aura koleksiyonunda ağustos ayının yıldızı Green Kalsedon oldu. Aslan burcunun temsilcisi Green Kalsedon taşıyla hazırlanan tasarımlar ruh, beden ve zihin uyumunu arttırırken, stil sahibi kadınların tercihlerinde de öne çıkıyor.

Elementlerin gücünü Aura koleksiyonuna yansıtan Atasay, ağustos ayı için Green Kalsedon’ı koleksiyonuna taşıdı. Atasay’ın modern tasarımlarında yeniden hayat bulan Green Kalsedon, ruh, beden ve zihin uyumunu yakalayıp, her türlü negatif düşünceyi kendinden uzaklaştırmak isteyen kadınların terciherinde ilk sırada yer alıyor.

Mint yeşilinin altın ve geometrik desenlerle buluştuğu göz alıcı tasarımlar, enerjisini yükseltmek isteyen kadınların ışıltısına eşlik ediyor.

Doğadaki tüm zenginliği ve evrensel enerjileri kabul eden mücevher severler için her ayın burcuna ve elementine özel olarak tasarlanan Aura koleksiyonunu yeni normal fiyatlarla atasay.com’da keşfedebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT