Akay’ın 2017 Gelinlik Koleksiyonu’nda Şıklık Ve Zarafet Ön Planda

Akay’ın 2017 Gelinlik Koleksiyonu’nda Şıklık Ve Zarafet Ön Planda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Akay’ın 2017 Gelinlik Koleksiyonu’nda Şıklık Ve Zarafet Ön Planda

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Akay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Zamansız çizgiler, görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşların sentezlenmesiyle kişiye özel olarak hazırlanan AKAY 2017 gelinlik koleksiyonu, genç kızların hayallerini gerçeğe dönüştürecek.

Sektörün lider, vizyon sahibi ve yenilikçi markası AKAY’ın 2017 Gelinlik Koleksiyonu’nda yer alan modeller yine göz kamaştırıyor. Hem marka olup, hem de haute couture çalışan tek firma olan AKAY, her tarza ve vücut tipine uygun kişiye özel tasarımlarıyla gelin adaylarını tek provada evlilik gününe hazırlıyor.

Koleksiyon, zamansız çizgiler görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşlarla sentezlenerek tasarlanmış. Modellerdeki küçük detaylar ise duru, cesur ve masumiyet taşıyan genç kız ruhunu yansıtıyor.

AKAY Baş Tasarımcısı Sezanur Akay koleksiyonu hazırlarken, düğün kavramının çağrıştırdığı görkemi, genç kızlığın masumiyeti ile bütünleştirmek için trendy bir yaklaşımdan çok zamansız çizgileri tercih ettiklerini belirtiyor.

AKAY’da 2017 sezonunda yenilikler bununla sınırlı değil. Trend takip etmek yerine trend yaratan öncü kuruluş AKAY, Türkiye’nin ilk Büyük Beden Koleksiyonu’nu hayata geçirdikten sonra Eylül 2016 tarihinden itibaren yeni konsept sürpriz bir koleksiyonla fark yaratmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT