Aker Oversized Mantolarında İndirim Dönemi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aker Oversized Mantolarında İndirim Dönemi

Tarihler: 04 Mart 2014 Salı ~ 04 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Aker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2014 ~ May 4, 2014

Giyim koleksiyonlarıyla da büyük beğeni toplayan Aker, 2014’e damgasını vuran oversized modasına beyaz manto modelinin özgün tarzıyla farklı bir yorum getiriyor. Beyazın sade güzelliğine oversized kesimli yan cepleriyle katkıda bulunan %70’e varan indirimle satılan Aker mantolar, farklı beğenileri unutmayarak kurdeleli ve düğmeli modelleriyle de bir adım öne çıkıyor.

Aker; üç renk, üç ayrı tarz ile kış şıklığını güçlendiriyor
2014 kış koleksiyonunda yer alan mantolarında üç renk ile üç ayrı tarzı kadınların şıklığına armağan eden Aker; lacivert, kırmızı ve beyaz renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bisiklet, bebe ve balıkçı yaka kesimleriyle farkını ortaya koyan Aker mantolar, uzun ve kısa kol modelleriyle de farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

Kırmız mantosunda dikey siyah şeridini ortalayan kurdelesiyle öne çıkan Aker, lacivert mantolarında ise gövdeye dikey uzanan iri düğmeleriyle giyerken kullanım kolaylığı sağlıyor. Beyaz oversized mantosuyla kış modasındaki yerini güçlendiren marka, dore fermuarıyla da elegan duruşunu kadın moda tutkunlarının ilgisine sunuyor. Aker mantolar ile siz de kış soğuklarında da şıklığınızdan taviz vermeden tarzınızı sergileyebilir, günün her anında elegan kombinlerin altına imzanızı atabilirsiniz.

Aker ürünlerini, Aker Mağazaları’nda ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

http://akeronline.com
http://aker.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT