Aker, Yüzde 50’ye Varan Bayram İndirimiyle Stilinizi Tamamlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aker, Yüzde 50’ye Varan Bayram İndirimiyle Stilinizi Tamamlıyor

Tarihler: 06 Ağustos 2013 Salı ~ 06 Ekim 2013 Pazar

Firma: Aker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2013 ~ Eki 6, 2013

Saf ipek ve özgün tasarım çizgilerini bütünsel bir uyum içinde harmanlayan Aker; eşarp, çanta ve giyimden oluşan zengin koleksiyonlarıyla bayramda stilini yeniden keşfetmek isteyenleri bekliyor. 2013 yaz koleksiyonunda yer alan tüm Aker ürünleri ve Aker mağazalarında bulabileceğiniz Cacharel ile Pierre Cardin eşarpları, %50’ye varan indirim fırsatıyla moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Aker eşarplar, eşsiz özelikleriyle fark yaratıyor
Aker, saf ipekten harikalar yaratan eşarplarıyla, kadınların bayramda ve diğer tüm özel günlerinde stillerine hak ettiği değeri veriyor. Dünyada ilk kez nanoteknoloji ürünü, su ve leke tutmayan ipek eşarp üretimini gerçekleştiren Aker, ileri teknoloji üretim sistemi sayesinde, desenlerinin parlaklığını ve netliğini ömür boyu garanti altına alarak, güzelliğinize gölge düşmesine engel oluyor.

Ten ile temas etmesi halinde lavanta veya gül gibi yazdan esintiler taşıyan kokular duymanızı sağlayan Aker eşarplar, pastel renklerin dengeli uyumu ve kokusuyla kadınların kendilerini her an özel hissetmelerini sağlıyor.

Aker çantalar, yazdan esintilerle stilinizi canlandırıyor
Birinci sınıf ipek ve keten malzemeleriyle yazın rahat bir kullanım sağlayan Aker çantalar, zengin desenleri ve renk seçenekleriyle yazdan esintiler taşıyor. Pembe, mor, lacivert, bej, bordo, kahverengi ve kırmızıdan oluşan zengin renk skalasıyla öne çıkan Aker çantalar, farklı uzunluktaki askılarıyla da farklı ihtiyaçları gözetiyor.

Aker ipek şallar, her ihtiyaca cevap veriyor
Aker ipek şallar; ipek, viskon ve çift taraflı olmak üzere farklı modelleriyle, her stile hitap ediyor. Doğal dokusu ve eşsiz desenleriyle, kadınların en sevilen aksesuarı olan Aker ipek şallar; pembe, mavi, bordo, yeşil, kahverengi, turkuaz ve bej gibi zengin renk çeşitleriyle de benzerlerinden ayrılıyor.

Cacharel’in saf ipek dokusuyla gelen doğal güzellik
Romantik çizgileri %100 saf ipek dokusuyla birleştiren Cacharel, özel anlarınıza değer katan modelleriyle öne çıkıyor. Sınırlı sayıda üretilen 2013 yaz koleksiyonu Cacharel eşarpları, natürel renkler ve kendine has stiliyle tüm moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Pierre Cardin ile farklı renk tonları, farklı beğeniler
Pierre Cardin, 2013 yaz sezonunda doğanın canlı renklerinden aldığı ilhamı, eşarp ve fularlarına yansıttı. Gün batımı tonları, limon sarısı, yeşil ve mavinin tüm tonlarında tasarlanan eşarp ve fularlar, saf ipeğin yumuşak dokusuyla birlikte, moda severlerin her zaman kendini şık hissetmesini sağlıyor.

Aker koleksiyonları, yine Aker mağazalarında bulabileceğiniz Pierre Cardin ve Cacharel eşarplarıyla siz de bu bayramda ipekten gelen saf güzelliği stilinize yansıtabilirsiniz.

Aker ürünlerini, Pierre Cardin ve Cacharel eşarplarını seçkin satış noktaları ve Aker Mağazaları’nda bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT