Aker’den Yeni Sezonda Baharı Kıskandıran Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aker’den Yeni Sezonda Baharı Kıskandıran Tasarımlar

Tarihler: 17 Mart 2015 Salı ~ 17 Mayıs 2015 Pazar

Firma: Aker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2015 ~ May 17, 2015

Aker’in 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, güneşin bütün tonlarıyla dokunduğu rengarenk tasarımları, zarafeti temsil eden formları ve bohem stiliyle ferah ve yenilikçi bir sezonu müjdeliyor.

Renklerin hayat dolu hikayesi

Çanta, eşarp, şal ve giyim koleksiyonu ile sezonu hareketlendiren Aker; renklerin en taze haliyle desenlere yansıyan narin beyaz, kayısı turuncusu, keten yeşili ile botanik bahçesinde serüvene çıkıyor. Lila, mercan, ekru, mint ve hayat dolu sarı tonları renklerin hikayesini yeni sezonda cesurca anlatıyor.

COOL-EX teknolojisine ve pamuk-ipek karışımına sahip Aker Yaz Serinliği eşarpları sayesinde, sıcak yaz günleri bahar serinliğinde yaşanıyor. Sadece Aker tarafından üretilen kendinden desenli su geçirmez eşarplar ile şıklık ve zarafet hiç olmadığı kadar özgür.

Eşarbıyla ruh ikizi çantalar

Çanta ve eşarbın serüveni şıklığına önem veren modern Aker kadınının yeni gözdesi. Deri ve ipeğin asil birlikteliği, zevkli uyumuyla birleşerek çantayı sonsuza dek değiştiriyor. Yenilikçi desenlere gold zincir, deri kulp ve fermuar formlarının eşlik ettiği Aker Çantalar, bu sezon da şıklığı yeni bir boyuta taşıyor.

Aker ürünlerini, seçkin satış noktaları ve Aker Mağazaları’nda bulabilirsiniz.
http://aker.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT