Aksesuar İndirimi modagurusu.com’da Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aksesuar İndirimi modagurusu.com’da Başladı

Tarihler: 13 Temmuz 2012 Cuma ~ 13 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Modagurusu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2012 ~ Eyl 13, 2012

Ünlü Markaların aksesuar ürünlerinde başlayan %70’e varan indirim ayakları yerden kesiyor.

Dünya markalarını en avantajlı fiyatlarlarla tüketiciyle buluşturan www.modagurusu.com, özel yaz indirimi ile moda tutkunlarının ayakları yerden kesiyor. Modagurusu.com’da başlayan kampanya kapsamında aksesuar ürünlerinde %70’e varan indirim moda tutkunlarını bekliyor. Ünlü markalara avantajlı fiyatlarla ulaşmak için www.modagurusu.com adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Bir tıkla kişiye özel alışveriş
Lüks giyim sektörünün lider kuruluşu Demsa Group bünyesinde yer alan markaları tek çatı altından toplayan www.modagurusu.com, binlerce lüks markaya %70’e varan indirimle sahip olmayı sağlıyor. Dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerinin yer aldığı modagurusu.com’da Salvatore Ferragamo’dan, Versace’ye, Gianfranco Ferre’den D&G’ye ve Just Cavalli’den Ice Ice berg’e kadar birçok dünya markası moda tutkunlarını bekliyor.

Modagurusu pinterest hesabını izlemek için www.modagurusu.com/pinterest adresine bağlanmak yeterli oluyor. Modanın yeni alışveriş adresi olan modagurusu.com sunduğu markaların kalitesi, ürün çeşitliliği, güvenli alt yapısı, bazı markaların satış haklarının tamamen kendi bünyesinde bulunması ile benzerlerinden ayrılıyor. Yapı Kredi, Akbank, Garanti, HSBC, Türkiye İş Bankası, Finansbank kartları ile 6 taksite varan avantaj, alışverişi daha keyifli ve cazip hale getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT