Algida’yla 4 Mevsim Mutluluk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Algida’yla 4 Mevsim Mutluluk

Tarihler: 18 Eylül 2012 Salı ~ 18 Kasım 2012 Pazar

Firma: Algida

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2012 ~ Kas 18, 2012

Türkiye’nin dondurmacısı Algida, dondurma mutluluğunu dört mevsime yayıyor. Algida’nın yenilikçi ve birbirinden lezzetli dondurmaları sonbaharda da Algida dolaplarından eksik olmayacak. Eylül ve Ekim aylarına özel uygun fiyatlar ve devam eden promosyonlar yaz mutluluğunu diğer mevsimlere de yayacak.

Türkiye’de dondurma tüketimini 22 yılda 13 kat artırmayı başaran Algida, dondurmanın bir yaz yiyeceği olduğu yanlış algısını kırıyor. “Mutluluğu 4 Mevsim Paylaş” sloganıyla yazın mutluluğunu diğer mevsimlere de yayan Algida, eylül ve ekim aylarında Türkiye’nin her bir köşesinde yayılan Algida dolaplarını birbirinden lezzetli ürünlerle doldurmaya devam edecek.

Dondurma sezonunu dört mevsime yayan Algida ürünlerinin eylül ve ekim aylarına özel fiyatları ve devam eden promosyonları da dondurma severlere yaz mutluluğu yaşatmaya devam edecek. Carte d’Or Patisserie ürünlerinin 9,99 TL’den satılacağı eylül ve ekim ayları boyunca Viennetta’lar ikili paketiyle 10 TL’lik özel promosyon fiyatından satılacak. Evdeki dondurma hazzının vazgeçilmezi Magnum Mini’ler sonbaharda da “hazza devam” derken, Cornetto’nun gençlere sunduğu “120 dakika bedava konuşma” promosyonu ekim sonuna kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

carte dor güzel fena eğil arkadaşlar...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT