All in One ile Tüm Renkler Bir Arada

All in One ile Tüm Renkler Bir Arada

Alışveriş Alışveriş Rehberi All in One ile Tüm Renkler Bir Arada

Tarihler: 18 Nisan 2017 Salı ~ 18 Haziran 2017 Pazar

Firma: All in One

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2017 ~ Haz 18, 2017

Yenilikçi teknolojilerle 100 yılı aşkın süredir dünyada milyonlarca evi geleceğe taşıyan Hoover, All in One Teknolojisiyle çamaşır makinelerinde renklileri ve beyazları ayrı ayrı yıkama zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Tek seferde beyazlar ile renklileri ve tüm kumaş türlerini tam kapasitede sadece 59 dakikada yıkamayı sağlayan devrimci All in One Teknolojisiyle Hoover Çamaşır Makineleri, geleneksel programların 3 saatte yıkadığı aynı kapasitedeki çamaşırı sadece 59 dakikada yıkıyor. Jet püskürtmeli yıkama yaparak, su ve deterjan karışımını çamaşırların üzerine doğrudan uygulayan ve bunu mevcut yıkama süresini uzatmadan başaran All in One Teknolojili çamaşır makineleri, her yıkamada minimum enerji tüketimiyle yüksek performans sunuyor. Tüm renkleri bir arada tek seferde yıkayan teknoloji sayesinde hem zaman hem enerji tasarrufu sağlanmış oluyor.

Dünya çapındaki tecrübesiyle ve hayata geçirdiği ilklerle, beyaz eşya sektörüne yön veren Hoover, teknolojiyi konforlu bir yaşam için kullanmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT