Altınyıldız Classics Yeni Sezonda Başarılı!

Altınyıldız Classics Yeni Sezonda Başarılı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Altınyıldız Classics Yeni Sezonda Başarılı!

Tarihler: 18 Mayıs 2020 Pazartesi ~ 18 Temmuz 2020 Cumartesi

Firma: Altınyıldız

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2020 ~ Tem 18, 2020

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, başarılı oyuncu Burak Özçivit ile birlikteliğine üçüncü yılında da devam ediyor. Altınyıldız Classics 2020 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, Burak Özçivit’in seçimleriyle erkeklerin üzerinde taşımaktan büyük keyif alacağı parçalar sunuyor.

Doğadan ilham alınan renklerin, sıcak yazın temsilcisi canlı renkler ve desenlerin başarıyla kullanıldığı koleksiyon, Burak Özçivit’in seçimleriyle yazın enerjisiyle uyumlu bir şıklık vadediyor.

Hayatın her alanında başarılı olmak isteyenlere ve başarılı olmak için giyinmenin önemini bilenlere hitap eden Altınyıldız Classics, yeni sezon ile birlikte özel günler için her detayı özenle ve kusursuz bir incelikle hazırlanmış smokin ve takım elbise tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor.

Burak Özçivit, Altınyıldız Classics 2020 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu seçimleriyle bu yazın da çok başarlı geçeceği mesajını veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT