Altınyıldız Classics’in İndirimleri İle ‘Yeni Yılın Yıldızı’ Siz Olun!

Altınyıldız Classics’in İndirimleri İle ‘Yeni Yılın Yıldızı’ Siz Olun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Altınyıldız Classics’in İndirimleri İle ‘Yeni Yılın Yıldızı’ Siz Olun!

Tarihler: 18 Aralık 2019 Çarşamba ~ 18 Şubat 2020 Salı

Firma: Altınyıldız Classics

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2019 ~ Şub 18, 2020

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, 31 Aralık tarihine kadar sürecek kampanyası ile hem hediye almak isteyenler hem de yeni yıl alışverişi yapmak isteyenlere kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuyor! Altınyıldız Classics kaban 1299 TL yerine 399 TL’den, ceket 999 TL yerine 299 TL’den, triko 199 TL yerine 79 TL’den, gömlek 149 TL yerine sadece 69 TL’den satışa sunuluyor. Altınyıldız Classics’in yeni yıla özel bir diğer kampanyası ile tarz sahibi erkekler; birinci takım elbiseye 599 TL’ye, ikinci takım elbiseye 299 TL’ye, sahip oluyor.

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, yeni yılı birbirinden özel ürünler ve başarılı indirimlerle karşılıyor.

Altınyıldız Classics, 31 Aralık’a kadar sürecek “Yeni Yılın Yıldızı” indirim fırsatları ile alışverişi festivale dönüştürüyor. Ceketten kabana, trikodan gömleğe birçok üründe uygulanan indirim fırsatları ile hem kendinize yeni yıl alışverişi yapabilir hem de sevdiklerinize yeni yılda Altınyıldız Classics şıklığını hediye edebilirsiniz.

Kampanya kapsamında, haftanın her gününe ve günün her anına stil sahibi çözümler sunan Altınyıldız Classics’te kaban 1299 TL yerine 399 TL’den, ceket 999 TL yerine 299 TL’den, triko 199 TL yerine 79 TL’den ve gömlek 149 TL yerine 69 TL’den satışa sunuluyor. Altınyıldız Classics’in yeni yıla özel bir diğer kampanyası ile tarz sahibi erkekler birinci takım elbiseye 599 TL’ye, ikinci takım elbiseye 299 TL’ye, sahip oluyor.

“Yeni Yılın Yıldızı” ürünleri keşfetmek ve bu özel ayrıcalıklardan yararlanmak için Altınyıldız Classics mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın! Yeni yılda da başarıyı üstünüzde taşımanız dileğiyle.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT