Amway’in Hediye Koleksiyonu’ndan Birbirinden Özel ve Güzel Seçenekler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Amway’in Hediye Koleksiyonu’ndan Birbirinden Özel ve Güzel Seçenekler

Tarihler: 13 Aralık 2012 Perşembe ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Amway

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2012 ~ Ara 31, 2012

Amway’in her yıl yenilediği Hediye Koleksiyonu 2012’de de yine dopdolu! Kozmetik ve cilt bakım ürünlerindeki çok özel promosyonlardan yeni yıla özel ürünlere onlarca seçenek, sizi ve sevdiklerinizi çok mutlu edecek.

Amway, 2013’ü karşılamaya hazırlanırken yine birbirinden güzel ve cazip seçeneklerin yer aldığı hediye koleksiyonu ile sevdiklerinizi mutlu etmenize yardımcı oluyor. Swarovski ile ışıldayan mücevherlerden ve şık çantalardan hediyeli ürün setlerine birçok seçenek yeni koleksiyonda…

Creme Luxury’den çok özel bir set
Amway’in yeni yıla özel hazırladığı setlerden biri ARTISTRY Creme Luxury Koleksiyon Seti. Üstün performans, yeniden canlandıran teknoloji ve özgün bileşenleri ile cildinizin daha genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olan ARTISTRY Creme Luxury Koleksiyon Seti, özel boy göz kremi ile birlikte şık saten kaplama kutu içinde sunuluyor.

Teninizde Swarovski ışıltısını hissedin
Swarovski Elements ile yapılmış bilezik ile kolye-küpe seti ve altın kaplama metal tokalı, zincirli el çantası Amway’in yeni yıla özel, en şık hediyelik ürünleri arasında yer alıyor.

beautycycle’dan Makyaj Çantası Hediyeli Kozmetik Seti
Amway’in gücünü elementlerden alan kozmetik ve cilt bakımı markası beautycyle’a ait Jade İkili Far, Arctic Grey İkili Far, Rose Quartz Toz Allık, Rose Quartz Kalıcı Ruj, Crystal Clear Dudak Parlatıcısı ve Kirpikleri Uzun Gösteren Maskara’dan oluşan kozmetik seti de yine hediyeli makyaj çantası ile en çekici seçenekler arasında bulunuyor.

Erkeklere özel hediyeler
Kozmetikten cilt bakımına, vitamin ve beslenme destek ürünlerinden erkek bakım ve ev temizlik ürünlerine 500’den fazla ürün sunan Amway, erkekler için de çok şık hediye alternatifleri sunuyor. Tıraş sırasında ve sonrasında cildi formda tutmak üzere tasarlanan erkek cilt bakım serisi HYMM markalı Tıraş Köpüğü ve Dinlendirici Losyon seti beraberinde özellikle seyahatlerde size büyük kolaylık sağlayacak bir Kişisel Bakım Çantası hediye ediyor.

Siyah ve gri renkte 8 çift çoraptan oluşan Amway Erkek Çorap Seti ve şık paketinde sunulan Amway İpek Kravat da erkekleri mutlu edecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

www.amway.com.tr

ARTISTRY Creme Luxury Koleksiyon Seti (Amway): 607 TL
El Çantası (Amway): 131 TL
Kolye ve Küpe Seti (Amway): 200 TL
Bilezik (Amway): 159 TL
beautycycle Makyaj Çantası hediyeli Krom Yılbaşı Görünümü Seti (Amway): 158 TL
Kişisel Bakım Çantalı HYMM Seti (Amway): 77 TL
Erkek Çorap Seti (Amway): 91 TL
İpek Kravat (Amway): 76 TL

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT