Anneler Günü Hediyeniz Umutlara Çiçek Açtıracak

Anneler Günü Hediyeniz Umutlara Çiçek Açtıracak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü Hediyeniz Umutlara Çiçek Açtıracak

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Yargıcı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ Tem 10, 2017

Yılın en özel günlerinden biri olan Anneler Günü’nde, annenize alacağınız “Umutlar Çiçek Açsın” t-shirtü ile metastatik meme kanserli kadınlara umut olabilirsiniz.

Modacı Hatice Gökçe’nin kiraz çiçeklerinden ilham alarak tasarladığı, Yargıcı Online Shop’ta satışa sunulduğu ve elde edilen gelirin tamamının meme kanserli kadınlar yararına Kanserle Dans Derneği ve Europa Donna Türkiye’ye bağışlandığı “Umutlar Çiçek Açsın” t-shirtleri anneler günü için 39,9TL’den shop.yargici.com.tr’de.

Yargıcı, Hatice Gökçe ve Pfizer Onkoloji’nin koşulsuz desteğiyle hayata geçen, metastatik (ileri evre) meme kanserinde umudun var olduğunu vurgulamak üzere kurgulanan Umutlar Çiçek Açsın projesi için Modacı Hatice Gökçe şunları söyledi: ''Geçtiğimiz yıl Yeni Hikayeler diyerek filizlendirdiğimiz umutlar bu yıl çiçek açsın istedik. Bu yüzden sloganımız Umutlar Çiçek Açsın oldu ve bu seferki üretim sürecimizde sabır üzerine yoğunlaştık. Umudun simgesi olan kiraz çiçeklerini kanaviçe deseni görünümüyle t-shirtlere bastık. Kanaviçenin yapım aşamasında gerektirdiği sabır ve dikkati hepimiz biliriz. Bu nedenle ben de tasarımımda, eski zamanlarda çok popülerken şimdi yavaş yavaş unutulmaya başlayan bu tekniğin görünümünü kullanmak istedim. “Umutlar Çiçek Açsın” projesindeki tasarım ve üretim sürecimizin, metastatik meme kanseri tedavisinin gerektirdiği sabır ve metanetle de benzerlik taşıdığını düşünüyorum'' dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT