Anneler Günü'nde Sevginizi Taçlandırın!

Anneler Günü'nde Sevginizi Taçlandırın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü'nde Sevginizi Taçlandırın!

Tarihler: 02 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 02 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2018 ~ Tem 2, 2018

En değerli varlıklarımız annelerimiz için sıcacık bir gülüş ve bir öpücük en büyük mutluluk. Anneler Günü’nde Paşabahçe’den alacağınız bir hediye ise sevginizi taçlandırmak için en güzel sürpriz. Paşabahçe, rengarenk ve yepyeni ürünleriyle Anneler Günü’nde de annelerin kalbini çalacak.

Paşabahçe, baharın ruhunu yansıtan koleksiyonlarındaki renk skalaları ve göz alıcı desenleriyle Anneler Günü’nde annelerin gönlünü fethedecek.

Anneler, Paşabahçe’nin Jungle serisinin turuncu, mor, yeşil renk ve desenleriyle baharın enerjisini hissederken 70’lerin retro havasını yansıtan Mosaic koleksiyonu ile geçmişe yolculuk yapıyor. Tropic koleksiyonunda pastel mavi tonları ve canlı kırmızı Japon gülü çiçekleri ile tasarlanmış tabak ve bardaklar, annesine yıl boyunca huzurlu bir hava yaşatmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Enerjik anneler için ise Summer Time koleksiyonunda yer alan fosforlu dondurmalıklar sofralara renk katarken, Patisserie ürünleri ise çay saatlerini keyfe dönüştürüyor.

Şıklığa önem veren anneler Paşabahçe’nin tasarım ödüllü yemek takımı koleksiyonu Linden ile sofralara çarpıcı bir dokunuş bırakıyor. Ağaç gövdesindeki halkalar ile doğanın saf dokunuşundan ilham alarak tasarlanan Linden serisi şık hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

Üç parçadan oluşan “Borcam Taşıma Çantalı Set” en güzel “Anneler Günü” hediye seçeneklerinden biri. Borcam’dan vazgeçemeyen anneler için tasarlanan ve üç parçadan oluşan sette Borcam’ın en kullanışlı boylarından biri olan kare kulplu tepsi, bu tepsiye uygun şık kırmızı kapağı ve en önemli parça olan ısı korumalı taşıma çantası yer alıyor. Taşıma çantası, sıcak yemeklerin ısısını muhafaza ederken, zeytinyağlı ya da tatlı gibi soğuk yiyecekleri ise serin tutmaya yardımcı oluyor. Ayrıca ergonomik sapları sayesinde yiyeceklerin dökülmeden rahatça taşınmasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT