Anneler Günü Parfümlerinin En Özeli L’Occitane Rose Eau de Toilette

Anneler Günü Parfümlerinin En Özeli L’Occitane Rose Eau de Toilette

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü Parfümlerinin En Özeli L’Occitane Rose Eau de Toilette

Tarihler: 08 Nisan 2019 Pazartesi ~ 08 Haziran 2019 Cumartesi

Firma: L’Occitane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2019 ~ Haz 8, 2019

L’Occitane, tüm dünyadaki kadınlar gibi her dönem gülleri sevdi. Yıllardır parfüm serilerinde ve yardımcı ürünlerinde gülü kullanarak, bu ilham veren bileşene bağlılığını gösterdi. Yeni Rose Eau de Toilette parfüm ise gülün ta kendisi, merkezi. Bakımlı kadınların efsane parfümlerinden biri olmaya hazırlanan Rose Eau de Toilette, anneler gününün de en duyusal hediye seçeneği...

L'Occitane Rose Eau de Toilette, pembe biber notalarıyla açılıp, orta notalarında ahududu ve liçi meyvesiyle kokulanıyor. Sürüldükten kısa bir süre sonra pembe bir kalbe dönüşüyor. Özel bir teknik kullanılarak elde edilen, Grasse’dan gelen Okka Gülü, Bulgar Gülü ve saf menekşe yaprakları parfümün orta notalarını oluşturuyor. Dip notalarda ise paçuli, kehribar, beyaz misk ile ardında sıcak ve kalıcı bir iz bırakıyor.

Muhteşem görünümlü seralardan ilham alan, neo–retro tasarımlı kubbe şekli üstünde ikonik çizgilerin bulunduğu şişe, narin desenlerle süslenmiş pembe bir kutuya hapsedildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT