Anneler Günü’nde En Tarz Hediyeler Levi’s®’dan

Anneler Günü’nde En Tarz Hediyeler Levi’s®’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü’nde En Tarz Hediyeler Levi’s®’dan

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Zamansız tasarımlarlarıyla her dönemin en çok tercih edilen markası olan Levi’s®, Anneler Günü'nde ne alacağını düşünenlere pek çok farklı alternatif sunuyor.

Denim tutkunlarının vazgeçilmez markası Levi’s®, her dönem yeni trend ve akımlarla yenilenen, birbirinden farklı modelleri ile annelere kendilerini özel ve tarz hissettirecek ürünler sunuyor. v

İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda 60’lı ve 70’li yıllardan esintiler taşıyan Levi's®’ın, anneler için sunduğu hediye alternatifleri arasında 510™ Skinny ve yeni 505™C’ler ön plana çıkıyor. Bu sezonun olmazsa olmazı kısa paçalı 517™ ve 721 Vintage High Rise jeanler, annenize hediye edebileceğiniz favori ürünler arasında yer alıyor. 721 ve işçi kıyafetinden esinlenerek tasarlanan etek pantolonların yanı sıra, birbirinden farklı elbise modelleri, gömlekler ve T-shirtler de annelerin keyifle kullanabileceği alternatifler olarak dikkat çekiyor.

İkonik ürünleriyle zamansız şıklığı yansıtan Levi’s®, Anneler Günü’nde birbirinden trendy hediye seçenekleriyle annesini sevindirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT