Anneler Günü’nde “Yaşam Kaynağınızı” HP İle Sevindirin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü’nde “Yaşam Kaynağınızı” HP İle Sevindirin!

Tarihler: 17 Nisan 2015 Cuma ~ 10 Mayıs 2015 Pazar

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2015 ~ May 10, 2015

HP evde kullanıma uygun ve aynı maliyetle iki kata kadar daha baskı alma imkânı sunan Deskjet Ink Advantage serisi ile annelerimize kendi atölyelerini yaratma imkânı tanıyor.

Yaratıcı baskı çözümleri ile ailecek iyi vakit geçirmenizi sağlayacak HP DeskJet Ink Advantage 3545 All-in-One ya da HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One yazıcılar fotoğraf baskı kaliteleriyle dikkat çekiyor. Yazıcılar mobil bağlantı seçeneği ile akıllı telefonlardan, tabletlerden ve internet bağlantılı bilgisayarlardan yüksek kalitede doküman baskısı alma imkânı tanıyor.

HP Ink Advantage yazıcıları ve HP Photo Creations yazılımının mükemmel birleşimiyle annenizi en mutlu gününün sabahında, hazırladığınız yaratıcı kutlama kartıyla mutlu edebilirsiniz. Anneler Günü’nde annelere alınacak hediye seçenekleri bir hayli fazla olsa da en içten hediye, çocukların hayal güçlerinden gelir.

Özel günlerde hayal gücünü gerçeğe dönüştüren ürün ve çözümler sunan HP, bu Anneler Günü’nde de en güzel Anneler Günü kutlaması için en güzel seçenekleri sunuyor. Aynı maliyete iki kat daha fazla baskı imkânı sunan HP Deskjet Ink Advantage yazıcılar, ücretsiz HP Photo Creations* yazılımıyla her zamankinden daha yaratıcı tebrik kartları, fotoğraf albümleri ve takvimler basılabilmesini sağlıyor. Anneniz için hazırlayacağınız Anneler Günü kutlama kartını HP Photo Creations yazılımının kullanıcı dostu özellikleriyle görsel açıdan mükemmelleştirip HP DeskJet Ink Advantage 3545 All-in-One ya da HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One yazıcılardan fotoğraf stüdyosu kalitesinde basabilir, Anneler Günü sabahında annenizle çekilmiş fotoğraflardan oluşan rengarenk bir fotoğraf albümüyle onu şaşırtabilirsiniz.

Ink Advantage 3545 e-All-in-One
HP’nin aynı maliyetle iki kata kadar daha baskı alma imkânı sunan Deskjet Ink Advantage serisinin üyesi olan 3545 e-All-in-One yazıcı, fotoğraf baskı kalitesiyle dikkat çekiyor. Ürünün ePrint özelliği sayesinde, dışarıda çektiğiniz fotoğrafları evinizdeki yazıcıya gönderebiliyorsunuz. HP Deskjet Ink Advantage 3545 e-All-in-One ile baskı, kopyalama, tarama yapılabiliyor. HP Deskjet Ink Advantage 3545 e-All-in-One’ın tavsiye edilen tüketici fiyatı: 109 ABD Doları + KDV

HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One
Ink Advantage serisinin, baskı özellikleriyle öne çıkan üyesi HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One ile takvim ya da posterler basılabiliyor, böylelikle her gününü annenize adayacağınız şık bir takvim tasarlayabiliyorsunuz! HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One’ın tüm işlevleri, renkli dokunmatik ekranın kolay kullanımlı menüsünden kullanılabiliyor. Renk ayarları, çerçeveler ve daha pek çok düzenleme yapılabiliyor. HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One’ın tavsiye edilen tüketici fiyatı: 134 ABD Doları + KDV

HP InkAdvantage Baskı Paketi ile 62TL (KDV dahil) karşılığında bir 650 kartuş serisi ve bir paket fotoğraf kağıdı da kullanıcılara sunuluyor.

* Yazılımı
http://www.hp.com/global/tr/tr/consumer/digital_photography/free/software/photo-creations adresinden edinebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT