Anneler Günü’nü Özel Koleksiyonlarıyla Kutluyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü’nü Özel Koleksiyonlarıyla Kutluyor!

Tarihler: 28 Nisan 2014 Pazartesi ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2014 ~ May 11, 2014

Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, Anneler Günü’nü birbirinden güzel koleksiyonlarıyla karşılıyor. LC Waikiki’nin çiçekli, puantiyeli ve monochrome gibi renkli parçalardan oluşan “İlkbahar/Yaz'14” koleksiyonları, anneleri şımartacak birbirinden özel seçenekler sunuyor.

“İyi giyinmek herkesin hakkı” diyen ve 7’den 77’ye herkes için modayı ulaşılabilir kılan LC Waikiki, Anneler Günü’ne “İlkbahar/Yaz'14” özel koleksiyonları ile merhaba diyor. Pantolondan bluza, ince elbiselerden t-shirte kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan LC Waikiki, annesini şımartmak isteyenleri modern, şık ve yaratıcı hediye alternatifleriyle buluşturuyor.

LC Waikiki, çiçek, puantiye ve monochromo desenlerini canlı renklerle buluşturduğu koleksiyonlarını, “iyi giyinmeyi” seven annelerin beğenisine sunuyor. Floral etkileri, elbise, etek ve bluzlarda ön plana taşıyan koleksiyon, modern ve minimal siluetlerin yanı sıra vektörel çizgiler ve geometrik desenlerden de izler taşıyor.

Anneleri sevindirecek renkli hediye alternatiflerine tüm LC Waikiki mağazaları ve www.lcwaikiki.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT