Anneler İçin Stil Dolu ve Çevre Dostu Bir Hediye

Anneler İçin Stil Dolu ve Çevre Dostu Bir Hediye

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler İçin Stil Dolu ve Çevre Dostu Bir Hediye

Tarihler: 12 Nisan 2022 Salı ~ 12 Temmuz 2022 Salı

Firma: Timberland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2022 ~ Tem 12, 2022

Bu sezon da Timberland'de rahatlıktan ödün vermeden gün boyu stil sunan hediye seçenekleri yer alıyor. Loafer ve sneaker modelleri bahar ve yaz aylarında ihtiyaç duyulan rahatlığı adımlarla buluşturuyor. Timberland'in ilkbahar ve yaz koleksiyonlarında ikonik modellerin yanı sıra yenilikçi seçenekler de bulunuyor.

Anneleri için rahatlık ve stil arayanlar için Timberlandin yeni sezon koleksiyonlarında geniş yelpazede sneaker ve loafer modeller bulunuyor. Eko inovasyon özellikleriyle ayrışan kadın ayakkabı koleksiyonlarında hafiflik ve konfor bir arada sunuluyor.

Timberland'in FW21 sezonunda ilk kez tanıttığı, yüzde 75 yenilenebilir şeker kamışından ve doğal kauçuktan elde edilen GreenStride™ bot tabanları, ilkbahar yaz sezonundaki kadın sneaker ve tekne ayakkabıları koleksiyonlarda karşımıza çıkıyor.

Zamansız bir ikon: Timberland Tekne Ayakkabıları
Sahil kasabalarının rahat yaşam tarzından esinlenen, yumuşak deri, el işçiliği ve esnek taban özellikleriyle ayrışan ikonik Timberland tekne ayakkabıları, 1978 yılından bu yana ısınan aylarda ayaklara stil ve konfor katmak için hayatımızda yer alıyor. İkonik ayakkabıları giyenler değişebilse de kalite ve el işçiliği asla değişmiyor. Esnek deri ve birinci sınıf kumaşlardan üretilen yumuşak deri ve esnek taban özelliklerine sahip kadın tekne ayakkabıları koleksiyonu, yaz aylarının şık ve rahat kombinlerini tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT