Annelere En Eğlenceli Hediye ASUS MeMO Pad Tablet

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annelere En Eğlenceli Hediye ASUS MeMO Pad Tablet

Tarihler: 06 Mayıs 2015 Çarşamba ~ 10 Mayıs 2015 Pazar

Firma: ASUS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2015 ~ May 10, 2015

ASUS MeMO Pad tablet serisi, anneleri fotoğraf, video, oyun ve eğlenceyle tanıştırıyor!

ASUS’un uygun maliyetli, yüksek performanslı ve şık tablet modelleri ASUS MeMO Pad 7 ve ASUS MeMO Pad 8, Anneler Günü’nde annesini teknolojinin son harikalarıyla sevindirmek isteyenler için en gözde hediye alternatifleri! Annenize ASUS MeMO Pad alın, yaz tatiline girerken haberin, oyunun videonun keyfini çıkarsın!

ASUS MeMO Pad 7 (ME176C): Yüksek performans ve üstün taşınabilirlik
Android 4.4 işletim sistemli ASUS MeMO Pad 7, yüksek performansa odaklanmış dört çekirdekli bir işlemciye ve 1280 x 800 çözünürlüklü HD ekrana sahip. ASUS MeMO Pad 7 ayrıca ASUS stereo hoparlörleriyle benzersiz kalitede ses sağlıyor. Bu sayede anneniz en sevdiği müzikleri yüksek kalitede dinleyebiliyor. Annenizin rahatlıkla fotoğraf ve video çekebilmesini sağlayacak 2 MP ön kamera ve 5 MP arka kameraya sahip ASUS MeMO Pad 7, 16 GB kapasitesiyle geniş bir depolama alanı sunuyor. Hem ekonomik hem de ergonomik ASUS MeMO Pad 7 ince tasarımı 295 gram ağırlığıyla her yere sığıyor, her yere rahatlıkla taşınabiliyor. Zengin özellikli ASUS MeMO Pad 7’nin uzun ömürlü pili 9 saat dayanıyor.

ASUS MeMO Pad 8 ile etkileyici ses ve görüntü
8 inç’lik ekranıyla MeMO Pad 8, 1280 x 800 çözünürlüklü IPS ekrana sahip. Tek elle kolayca kullanım için tasarlanan Android 4.4 işletim sistemli ASUS MeMO Pad 8, kenardan kenara sadece 125 mm genişliğinde. ASUS MeMO Pad 8, ASUS SonicMaster ses teknolojisine sahip çift hoparlör ile aynı zamanda muhteşem bir ses kalitesi sunuyor. MeMO Pad 8, 2 MP arka kameraya MeMO Pad 8 ile 720p video kaydedebiliyor. MeMO Pad 8, 8 GB depolama alanıyla birlikte geliyor. Cihazın 15.2Wh uzun ömürlü pili 9 saat dayanıyor.

ASUS MeMO Pad 7 (Me176C) 379 TL’den, ASUS MeMO Pad 8 (Me181CX) 449 TL’den, başlayan fiyatlarla satışta!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT