Annelere En Güzel Hediye: Divarese

Annelere En Güzel Hediye: Divarese

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annelere En Güzel Hediye: Divarese

Tarihler: 13 Nisan 2021 Salı ~ 13 Haziran 2021 Pazar

Firma: Divarese

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2021 ~ Haz 13, 2021

Doğanın egzotik renk ve desenlerinden ilham alan Divarese; dinamik ve rafine tasarımları ile annelerinizin adımlarına sevginizi taşıyor. Sezon trendlerini yüksek kaliteyle buluşturan konforlu ve şık hediye alternatiflerinden seçim yaparak, annenizi mutlu edebilirsiniz.

Şık ve Fonksiyonel: Divarese Çanta
Farklı formları ile hasır dokulu çantalar, güçlü ve fonksiyonel görünümleriyle annelerin aksesuar stilinde Akdeniz esintisi yaratıyor. Sezonun hit renklerini yansıtan örgü formlu askılı tasarımlar ve süet hobo çantalar, asimetrik formları ile trendleri annelerin aksesuar stiline taşıyor. Çizgili keten çanta ise genç, modern ve dinamik annelerin stili için favori hediye seçeneği olarak öne çıkıyor

Şıklığı Detaylarda Arayan Anneler İçin Aksesuarlar
Küçük seçimler, büyük mutluluklar… Kremden fuşyaya, sarıdan kırmızıya, birçok renk seçeneğiyle öne çıkan deri cüzdanlar, annesine fonksiyonel ve zamansız bir hediye sunmak isteyenlerin hediye listesine ekleniyor.

Annelerin Stilinde Renkli Espadriller Başrolde
Liladan kırmızıya, hakiden turuncuya espadril ayakkabılar, annenizin adımlarında renk şöleni etkisi yaratmaya hazırlanıyor. Espadril terlik ve sandaletler ise güneşin pozitif enerjisini, onun yaz adımlarına taşıyor.

Loafer’dan Vazgeçmeyen Annelere
Metalik tokalı deri tasarımlardan gün ışığının renk paletini yansıtan süet alternatiflere, stil kodunda zamansızlığa yer veren anneler için loafer tasarımları ideal hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Hediye Alarmı: Yenilikçi Formlu Sandaletler
Sezonun optimist ruhunu yaz stiline taşımaya hazırlanan anneler için farklı formlu sandaletler, çarpıcı ve feminen hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Kare burunlu, topuklu sandaletler, kemerli ve parlak taş detaylı alternatifleriyle annenizin her anına eşlik etmeye hazırlanıyor. Farklı topuk ve burun formları ile öne çıkan gold ve metalik sandaletler, en özel anlarda feminen annelerin stil dozunu yükseltiyor. Yılan derisi desenli ve leopar desenli topuklu sandaletler ise stilinde doğadan esinlenen annelerin adımlarını tamamlıyor.

Yazın Habercisi: Terlikler
Kalın veya ince bantlı, örgü dokulu veya gladyatör formlu… Annenizin renkli yaz stilinin en iyi tamamlayıcısı olan terlikleri, bu Anneler Günü’nde Divarese imzası ile ona hediye edebilirsiniz.

Konforlu Adımlar
Doğadan esinlenen kroko dokulu ve yılan derisi detaylı sleek sneaker’lar, Divarese annelerinin egzotik stil yolculuğuna eşlik ediyor. Siyah, lacivert ve kiremit renkleriyle beyaz burunlu süet sneaker’lar, annelerin adımlarına konfor kazandırıyor.

Zamansız Bir Hediye: Babet
Hediye seçerken risk almak istemeyenler, deriden süete, fiyonk detaylı babet tasarımlarını yakın markaja alıyor.

Annenize onu en mutlu edecek hediyeyi seçmeye hazır mısınız? Güneş ışığının pozitif enerjisinden ve sezonun canlı renk paletinden ilham alan Divarese’nin lüks ve konforlu İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonundan en özel hediyeyi keşfetmek için Divarese.com.tr ve Divarese mağazalarına davetlisiniz.

www.divarese.com.tr
Instagram: @divareseonline

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT