Annelere Özel Yeniden Yorumlanan Tasarımlar

Annelere Özel Yeniden Yorumlanan Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annelere Özel Yeniden Yorumlanan Tasarımlar

Tarihler: 04 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 04 Temmuz 2016 Pazartesi

Firma: Semra Ecer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2016 ~ Tem 4, 2016

Semra Ecer’den Anneler Günü’nde ‘YENİDEN DOĞUŞ’

Yurtdışında gerçekleştirdiği sergilerle adını uluslararası alanda da duyuran tasarımcı Semra Ecer, Anneler Günü’nden ilham alarak kurguladığı “YENİDEN DOĞUŞ” çalışması ile dikkat çekiyor. Annelerin eski mücevherlerini yeniden yorumlayan, Semra Ecer ‘Yeniden Doğuş’ olarak adlandırdığı bu çalışmasında mücevherlerin orijinal taş montürlerine dokunmadan pırlanta, safir, yakut gibi değerli ve yarı değerli taşlarla aynı mücevheri baştan yaratıyor.

Geçmişten kalan yüzük, küpe, kolye, bilezik ya da broş gibi kıymetli mücevherleri, taş montürlerini bozmadan yeniden yorumlayan Semra Ecer, ‘Yeniden Doğuş’ çalışması ile annelere farklı bir hediye seçeneği sunuyor.

Yeniden Doğuş
Kimi zaman kuşaktan kuşağa geçen mücevherler vardır. Aile büyüklerinden kalan, ya da mücevher sanatının henüz endüstrileşmediği dönemlerde satın alınan… İşte bu mücevherler Semra Ecer’in dokunuşları ile adeta yeniden doğuyor. Eski dönemlerin alışkanlıklarına uygun olarak 8 ya da 14 ayar altına çalışılmış tasarımları, pırlanta, safir, yakut gibi değerli taşları kullanarak yeniden yaratan Semra Ecer, annelere farklı bir hediye alternatifi sunuyor.

‘Mücevher Bir Hatıradır’
‘Her mücevherin bir anısı vardır’ diyor. Semra Ecer: ‘Aile büyüklerinin gözden çıkaramadığı ancak zamanla eski yüzlü olmuş veya tasarımı nedeniyle modası geçmiş mücevherlerini, kıymetli veya yarı kıymetli taşları kullanarak, farklı işlemlere tabi tutarak yeniden tasarlıyorum. Bu sayede mücevher hem geçmiş değerini koruyor hem de bambaşka bir anlam daha kazanıyor…’

Yenilenmesi birkaç gün suren mücevherleri annenize kısa sürede hediye olarak sunmanız mümkün.

Semra Ecer’in tüm tasarımlarına ve detaylı bilgiye www.semraecer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT