Annelerinizi Harvey Nichols’ta Sevindirin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annelerinizi Harvey Nichols’ta Sevindirin!

Tarihler: 08 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2013 ~ May 12, 2013

Klasik, şık ,farklı çanta ve ayakkabı modelleri ile dünyaca ünlü markaların ilkbahar-yaz koleksiyonları “Harvey Nichols” ta sadece annelerinize özel!

Harvey Nichols tüm annelere hitap eden hediye seçenekleriyle bu Anneler Günü’nde de annesini şımartmak isteyenlerin ilk adresi oluyor.

Harvey Nichols ,giyim,aksesuar, kozmetik ve ev dekorasyonuna uzanan geniş ürün yelpazesi ve değişik fiyat aralıklarından oluşan birçok hediye seçeneği ile Anneler Günü alışverişlerine farklı bir boyut katarak hediye seçmekte zorlananların işini kolaylaştırıyor.

Çanta ve ayakkabıdan vazgeçemeyen anneler için Alexander Wang, Aquazurra,Giuseppe Zanotti,Kurt Geiger,Longchamp,Manolo Blahnik,Sergio Rossi gibi dünyaca ünlü markaların özel koleksiyonları ile hediye seçenekleri sunuluyor.

3.1 Phillip Lim,Elie Saab,Pierre Hardy,Salvatore Ferragamo sezon trendi çanta ve cüzdanlar; Michael Kors ,Juicy Couture rengarenk Iphone ve Ipad kılıfları, cüzdanlar, anahtarlık;zamansız çantaları ve neon renkleri ile Cambridge Satchel çantalar her daim tarz sahibi anneler için eşsiz alternatifler arasında yer alıyor.

Kadın Koleksiyonu’nda son derece canlı ve çarpıcı renklerle tasarlanmış birbirinden hareketli tasarımlar dikkat çekiyor. Sezon trendlerine ait en özel tasarımları moda tutkunlarıyla buluşturan Harvey Nichols , sezon renklerini ve trendlerini vurgulayan binlerce alternatifiyle rengarenk,iddialı,capcanlı bir koleksiyon sunuyor.Alberta Ferretti ,Alice+Olivia,DVF,Jason Wu,Prabal Gurung,Vionnet gibi markalar ile özgün tarza sahip annelere şık bir görünüm kazandırıyor.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT