Anneniz İçin En Güzel Hediyeler English Home’dan

Anneniz İçin En Güzel Hediyeler English Home’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneniz İçin En Güzel Hediyeler English Home’dan

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: English Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, yepyeni koleksiyonu ve birbirinden eşsiz ürünleriyle Anneler Günü’nünde sevdiklerimize en güzel mutlulukları sunma imkanı sağlıyor!

Anneler Günü’nün ruhuna uygun renk ve desenler hazırlayan English Home, “Pastel Lovers” temasıyla floral desenleri klasik gül kombinasyonların yanında şakayık çiçeği motifleriyle sevgiyi en masum şekilde baharın enerjisiyle anlatıyor.

English Home, pamuklu pikelerden yeni ve özel desenleri ile nevresim takımlarına, rengarenk porselen mutfak ürünlerinden yapay çiçeklere, birbirinden güzel havlu ve banyo ürünleriyle ilkbaharın doğasından esinlendiği pastel tonlarını annelerinize armağan ediyor.

Pastel tonlarına hakim eğlenceli donut desenlerinden floral desenlere, her zevke hitap eden, yaşam alanlarınızı güzelleştirecek ev tekstili ve dekorasyon ürünleri, kedi motifli hediyelik aksesuarları tüm mağazalarında.

Annenizi mutlu etmenin en kolay ve en güzel yolu English Home mağazalarında
Anneler Günü’ne özel birbirinden farklı desende pike takımı hazırlayan English Home, tek kişilik 69,90 TL ve çift kişilik 89,90 TL’lik fiyatlarıyla annesini mutlu etmek isteyen herkesi mağazalarına ve www.englishhome.com.tr’ ye bekliyor.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT