Annenize Bu Anneler Günü’nde Silk Cashmere’in Yaz Kaşmiriyle Sarılın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annenize Bu Anneler Günü’nde Silk Cashmere’in Yaz Kaşmiriyle Sarılın

Tarihler: 28 Nisan 2014 Pazartesi ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Silk & Cashmere

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2014 ~ May 11, 2014

Kolları herkesten daha sefkatli saran annelerimizin bu yıl Anneler Günü’nü Silk & Cashmere’in yaz kaşmiri modasına öncü olacak saf kaşmir, saf ipek ve kaşipekten oluşan yeni modelleriyle kutluyoruz. 1-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak alışverişlerin % 10’unu Haziran ayında hediye olarak kazanma şansının yanı sıra her 300 TL ve üzerinde yapılan alışverişlerde saf ipek eşarp Silk & Cashmere’den hediye!

Silk & Cashmere, hafif, yumuşacık ve yaz enerjisini yansıtan rengarenk yeni yaz kaşmiri modelleriyle Anneler Günü için yepyeni bir görünüm sunarken, saf ipek, saf kaşmir ve kaşipekten tasarladığı modelleriyle de annelerimizi yaz gecelerinin esintisinde koruyacak. Klasik modellerinin yanı sıra bu yazın vazgeçilmezi olacak puantiye, gül, çiçek ve porselen desenlerinde saf ipek trikolar sunan Silk & Cashmere’in, vintage tasarımları, Japon ve Doğu esintilerinin yer aldığı kimono ve işlemeli t-shirtleri de Anneler Günü için en şık hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Silk & Cashmere’in Anneler Günü’ne özel kampanyalarını kaçırmayın
Silk & Cashmere’den her 300 TL ve üzerinde alışveriş yapan herkese saf ipek eşarp hediye edilirken,1-12 Mayıs tarihleri arasında yapılan her alışverişin %10’u Haziran ayında hediye olarak sunuluyor. Aynı tarihlerde gerçekleştirilen nakit ve tek çekim ödemelerde ise kullanıcılar %10 indirim hakkına sahip olacaklar.

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT