Annenize En Özel Hediye Slazenger’dan

Annenize En Özel Hediye Slazenger’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annenize En Özel Hediye Slazenger’dan

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Slazenger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Dünyanın en köklü spor markası Slazenger ile, Anneler Günü’nde annenize en güzel hediyeyi verebilirsiniz. Sugar Free koleksiyonuna ait 6412 güneş gözlüğü, rengarenk çeşitleriyle yazın coşkusunu yaşamak isteyen anneler için vazgeçilmez bir aksesuar olacak.

1881 yılından beri sporun modasını belirleyen Slazenger, Anneler Günü’nde anneleri sevindirmeye hazırlanıyor. Sugar Free koleksiyonuna ait 6412 güneş gözlüğü, siyah, yavruağzı ve leopar desenli seçeneği ve polarize camıyla annenize vereceğiniz en güzel hediye olacak.

Yazın coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen anneler için şık ve vazgeçilmez bir aksesuar olacak 6412, Slazenger’ın enerjik duruşunu da yansıtıyor.

Slazenger gözlükleri uçak yapımında da kullanılan ısıya ve darbeye dayanıklılığı yüksek, çok hafif ve esnek, orjinal sertifikalı ULTEM materyali ve yüksek kalite metal ve asetat gibi materyallerle üretiliyor. Slazenger yeni gözlük koleksiyonları ile tarzınıza renk ve şıklık katıyor.

Slazenger 6412 modeli, tavsiye edilen satış fiyatı: 320TL

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT