Annenize Özel Hediye Önerileri

Annenize Özel Hediye Önerileri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annenize Özel Hediye Önerileri

Tarihler: 29 Nisan 2020 Çarşamba ~ 29 Haziran 2020 Pazartesi

Firma: Beymen Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2020 ~ Haz 29, 2020

Annenizden uzakta olduğunuz bu zor günlerde ona sevginizi hissettirecek ve yüzünü gülümsetecek benzersiz hediye seçenekleri www.beymenclub.com adresinde sizi bekliyor.194 TL’den başlayan renkli, romantik ve özgün BEYMEN Club tasarımları ile annenizi mutlu etmek için www.beymenclub.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Romantik Anneler İçin:
Romantik tasarımları tercih eden anneler için seçiminizi BEYMEN Club Kadın 2020 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nun favorileri arasında yer alan feminen elbise ve bluzlar, taşlı tül etekler, saten baskılı sweatshirtler, volan detaylı yüksek bel şortlar, romantik dantel ceketler, çiçek desenli pilise etekler ve askılı elbiselerden yana kullanabilirsiniz.

Casual Chic Anneler İçin:
Rahat ve konforlu parçaları kombinlemeyi seven anneler için BEYMEN Club Kadın 2020 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nda yer alan süet ve denim ceketler, parlak taş ya da patchwork detaylı denim montlar, hareket özgürlüğü sunan keten gömlek elbiseler, kapüşon ve şerit detaylı hırkalar, kargo pantolonlar, colorblock trikolar, tulumlar, bandana patchwork desenli şort ve gömlekler, ham ip kuşaklı koton üst giyimler, şort ceket takımlar arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

Sportif Anneler İçin:
Spor anneniz için bir vazgeçilmez ise, hediye seçiminizi BEYMEN Club’ın spor giyimi günlük yaşama taşıyan Athlesiure grubundan yapabilirsiniz. Hybrid anlatımlar, neon sarılar ve teknik detayların öne çıktığı BEYMEN Club Athlesiure grubunda; katlandığında çantaya dönüşebilen fonksiyonel sweatshirtlerden crop üstlere, oversize t-shirtlerden kargo pantolonlara ve bel çantalarına çok sayıda hediye seçeneği sizi bekliyor.

Aksesuar Tutkunu Anneler İçin:
BEYMEN Club Kadın 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu aksesuar grubunun yıldızları; tropikal desenli çanta ve clutchlar, şık el portföyleri ve sandaletler, fonksiyonel bel çantaları, canlı renklerdeki ipek eşarp ve fular çeşitleri, farklı stillere uygun kemer alternatifleri, taş işlemeli sneakerlar, puantiye detaylı terlikler annenizin kombinlerinize zarafetle eşlik etmek için www.beymenclub.com adresinde sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT