Annenizle Masal Gibi Bir Gün Geçirin

Annenizle Masal Gibi Bir Gün Geçirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annenizle Masal Gibi Bir Gün Geçirin

Tarihler: 25 Nisan 2018 Çarşamba ~ 25 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Conrad İstanbul Bosphorus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2018 ~ Haz 25, 2018

Conrad İstanbul Bosphorus, KidsNook Masal Akademisi iş birliği ile düzenlediği Anneler Günü’ne özel Hikaye Anlatım Atölyesi’ne tüm anne ve çocukları bekliyor. Üstelik Anneler Günü’nde Summit Bar&Terrace’da kahvaltı yapan anneler Mayıs ayı içinde SPA Soul’den alacakları bakımlarda yüzde 30 indirim hakkına da sahip oluyor.

Conrad İstanbul Bosphorus, Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı kampanya ve etkinliklerle tüm anne ve çocukları günü anlamlı kılmaya davet ediyor. Conrad İstanbul Bopshorus’un, Anneler Günü’ne özel gerçekleştireceği etkinliklerden ilki “Hikaye Anlatım Atölyesi” olacak. Masal anlatıcılığı sanatını Türkiye’de ilk defa kitabeviyle birleştiren KidsNook iş birliği ile gerçekleştirilecek olan atölye ile anneler çocukluk günlerine dönerken, çocuklar da birbirinden güzel hikayeleri dinleme fırsatı bulacak; anneler çocuklarıyla masal gibi bir gün geçirmenin keyfini çıkarak.

Conrad İstanbul Bosphorus’un, 270 derece benzersiz İstanbul manzarası sunan mekanı Summit Bar&Terrace’ı bu özel günü anneleriyle başbaşa muhteşem bir Pazar kahvaltısı eşliğinde geçirmek isteyenlere özel bir kahvaltı da sunuyor. Kişi başı fiyatın 110 TL olacağı Anneler Günü kahvaltısında anneler, Conrad İstanbul Bosphorus’un bambaşka bir dünyanın kapılarını açan SPA Soul’undan alacağı bakımlarda % 30 indirim fırsatından da faydalanabilecekler. Başımızın tacı annelerimiz Fransız “Charme D’Orient” SPA ürünleriyle masaj ve bakıma çağdaş bir yaklaşım sunan Conrad SPA Soul’un hizmetleriyle şehir hayatının getirdiği stres ve yorgunluktan kurtulurken, Conrad SPA Soul‘da kazandığı indirimi Mayıs ayı sonuna kadar dilediği zaman kullanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT