Anneye Hediye Boyner’den Alınır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneye Hediye Boyner’den Alınır

Tarihler: 09 Mayıs 2013 Perşembe ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2013 ~ May 12, 2013

Boyner Mağazaları’nda Anneler Günü kutlamaları başladı. 2 – 12 Mayıs tarihlerinde Maximum Kart ile yapılacak her 250 TL alışveriş 50 TL hediye çeki kazandırıyor. Üstelik kozmetik reyonlarında işaretli marka ve parfümlerde 2. ürüne % 50’ye varan indirim!

Ayrıca 1- 12 Mayıs tarihleri arasında işaretli ürün alışverişlerinde %20 indirim fırsatı Boyner Mağazaları’nda!

Tekstilden dekorasyona, parfümden makyaj koleksiyonlarına kadar birçok alternatif; Boyner Mağazaları’nda Anneler Günü için hediye almak isteyenleri bekliyor. Her yaşa ve her zevke yönelik hediye seçenekleri, özel kampanyalarıyla Boyner Mağazaları’nda bir araya geliyor. 2 – 12 Mayıs tarihlerinde Maximum ile yapılacak her 250 TL’lik alışveriş, 50 TL hediye çeki kazandırıyor.

Stil sahibi annelere
Sezonun gözde trendleri ve favori renkleri, Boyner Mağazaları’ndaki yüzlerce markanın geniş koleksiyonlarında yer buluyor. Sezonun öne çıkan trendlerinden tropik desenler, capcanlı renkleriyle yaklaşan yaz mevsimini müjdeliyor. Özellikle hafta sonunu şık ve rahat geçirmek isteyen annelerin tercihi olacak tropik desenli elbiseler anneleri en çok mutlu edecek hediyeler arasında yer alıyor.

İlkbahar-Yaz aylarında annelerinin stiline renklerle enerji katmak isteyenler için renkli aksesuarlar da ideal hediye. Kırmızı ve mavinin en canlı tonlarında çanta ve portföyler, annelerin hayatını kolaylaştıran şık birer aksesuar olarak onları mutlu edecek. Renk kullanımında annelerini cesur bir seçimle şaşırtmak isteyenler ise neon renkli ve desenli ayakkabıları tercih edebilir. 1 - 12 Mayıs tarihleri arasında Boyner Mağazaları’nda işaretli ürünlerde geçerli %20 indirim fırsatıyla, annenizin stilini yenilemesine yardımcı olabilirsiniz.

Bakımlı anneler için güzelliğe dair her şey
Güzelliğine düşkün anneler için de Boyner kozmetik reyonları en yeni parfümlerden, dünyaca ünlü markaların sezon makyaj koleksiyonlarına ve cilt bakım ürünlerine kadar bakımlı annelere verilecek en güzel hediyeleri sunuyor. Boyner kozmetik reyonlarında 2 – 12 Mayıs tarihleri arasında işaretli marka ve parfümlerde 2. ürüne % 50’ye varan indirimler uygulanıyor.

Evine düşkün annelere Boyner Evde
Boyner Evde İlkbahar Yaz Koleksiyonu, annelerin evdeki yaşam alanlarını güzelleştiren seçenekler sunuyor. Dekorasyondan sofraya, nevresimden bahçe aksesuarlarına kadar zengin ürün çeşidiyle Boyner Evde, annelerin evine renk katıyor. Anneniz için Boyner Evde İlkbahar-Yaz koleksiyonundan canlı renkler ve neşeli desenler taşıyan ürünlerden birini seçebilir, özlediğimiz cıvıl cıvıl yaz renklerinin hayat bulduğu koleksiyonla yaz neşesini taşıyabilirsiniz.

Kararsızlara Boyner Gift Card
Boyner Mağazaları’ndaki binlerce hediye seçeneği arasında kararsız kaldıysanız, annenize Boyner Gift Card ile dilediği hediyeyi seçme özgürlüğünü hediye edebilir, hediye seçimini kendisine bırakabilirsiniz.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT