Arçelik’ten Annenize

Alışveriş Alışveriş Rehberi Arçelik’ten Annenize

Tarihler: 07 Mayıs 2013 Salı ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Arçelik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2013 ~ May 12, 2013

Arçelik, Anneler Günü için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımları ile dikkat çeken Swarovski kristalleri ile süslenmiş Fashionline Serisi saç bakım serisi ve keyifli sohbetler eşliğinde içilecek bol köpüklü kahveler için Lal Mini Telve, Anneler Günü için en ideal alternatifler olacak.

Anneler Günü’nde Arçelik’in birbirinden özel ve farklı hediye alternatifleriyle annenizi mutlu edebilirsiniz.

Arçelik Fashionline Serisi
Annelerin kendi saçlarını evde kolayca yapmalarına olanak tanıyan ve güzelliklerine güzellik katan Fashion Line Serisi, saç kurutma makinesi, saç düzleştirici ve saç fırçasından oluşuyor. K 5160 SK saç kurutma makinesinin üzerinde 5 adet ışıltılı Swarovski kristali bulunuyor. Keratinli seramik kaplamasıyla kurutma sırasında saçları korurken ısıyı daha eşit bir şekilde dağıtıyor ve saç renginin ışıltısını ortaya çıkararak muhteşem bir parlaklık sunuyor. Açılıp kapatılabilen iyon teknolojisi ile saçtaki doğal nemi koruyor, saça nem katıyor ve canlandırıyor. İnce, normal ve kalın saçları şekillendirmek veya kurutmak için 3 farklı sıcaklık ve 2 farklı hız ayarı bulunan Arçelik saç kurutma makinesi mükemmel ve kalıcı saç şekilleri için profesyonel soğuk hava üfleme ayarına da sahip.

Üzerinde 4 adet Swarovski kristali bulunan K 5162 SD saç düzleştirici keratinli seramik kaplaması sayesinde şekillendirme sırasında saçlara zarar vermiyor, ısıyı eşit şekilde dağıtıyor ve saçın ışıltısını ortaya çıkarıyor. 140 dereceden 210 dereceye kadar 8 farklı ayar ile her saç türü için kişiye özel sıcaklık kontrolü sunmakta. Sıcaklığı gösteren mavi renkli LCD ekranı, sıcaklığı yanlışlıkla değiştirmeyi önleyen kilitleme fonksiyonu, 30 saniye içinde 100°C’ye ulaşabilen hızlı elektronik ısıtma özelliği bulunan Arçelik Fashionline saç düzleştirici, 360° döner kablosu sayesinde şekillendirme sırasında hareket özgürlüğü sağlayan ve 3 m uzunluğunda profesyonel kabloya sahip olan ürün, şık, kullanışlı ve ısıya dayanıklı kozmetik çantası ile sunulmakta.

K 5164 SF Fashionline saç fırçası 4 adet Swarovski kristaliyle son derece şık bir görünüm sunuyor. Color & Shine™ Activator özelliği sayesinde keratinli seramik kaplamalı termo fırçalarının ısındıkça saça dağıttığı keratin, saç şekillendirme esnasında saçları korurken ısıyı daha eşit bir şekilde dağıtıyor, saç renginin ışıltısını ortaya çıkarıyor ve çok daha muhteşem bir parlaklık sunuyor. Arçelik Fashionline saç fırçası, döndürme fonksiyonlu, daha küçük çaplı kıvrımlar ve dalgalar için saçı kökünden kavrayabilen 25 mm, hacimli ve orta büyüklükteki kıvrımlar için 38 mm, hacimli ve büyük çaplı kıvrımlar ve dalgalar için ise 50 mm ölçülerinde 3 farklı termo fırçaya sahip. Arçelik saç fırçası iyon teknolojisi ile saçtaki doğal nemi korur, statik yük oluşmasını önlüyor ve saça parlaklık ve hacim katıyor. Saçları hassas bir şekilde nemlendiriyor ve canlandırıyor.

Fashionline Serisi Fiyatlar:
K 5160 SK Saç Kurutma Makinesi 149 TL
K 5162 SD Saç Düzleştirici 149 TL
K 5164 SF Saç Fırçası 109 TL

Arçelik Mini Telve Lal (Anneler Gününe Özel Tasarlanmış Kutusu ile)
Anneler Günü yaklaşırken herkesi saran hediye telaşına Arçelik son derece pratik ve şık bir çözüm sunuyor ve annenize gerçek Türk kahve keyfi hediye ediyor. Arçelik Türk kahve makinesi "Lal Mini Telve ", Türk damak zevkine uygun bol köpüklü kahve keyfini en pratik ve hızlı şekilde yaşatıyor. Anneler gününe özel kutu tasarımı, kutu içinde Selamlıque kahvesi ve Arçelik için özel olarak tasarlanan 2 adet kahve fincanı ile sunulan Arçelik Türk kahve makinesi ile annenizi mutlu edebilir, sohbetlerini daha keyifli kılabilirsiniz.

"Lal Mini Telve " (K-3200 Lal). 3 kişilik kahve pişirme kapasitesi, aydınlatmalı pişirme yuvası, taşmaları önleyici özel sistemi, başında beklemeye ve karıştırmaya son veren özellikleri ile "Mini Telve", son derece rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Ergonomik tasarımı ile Türk kahvesinden vazgeçemeyen anneniz için ideal bir seçenek oluşturan Arçelik "Lal Mini Telve", tek tuşla kolay kahve yapma imkanı sunuyor ve pişirme durumunu sesli ve ışıklı uyarı ile gösteriyor. Tasarım özelliği ile az yer kaplayan ve kahveyi en pratik şekilde yapabilen Arçelik "Mini Telve", Türk kahvesi tiryakisi anneler için alınabilecek en kullanışlı armağanlardan biri.

Ürün Fiyatı: 189 TL

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT