Argun Özusta Tasarımları İlk Kez ve Sadece Gimora.Com'da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Argun Özusta Tasarımları İlk Kez ve Sadece Gimora.Com'da

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Gimora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Ağu 27, 2012

Türkiye ve Dünya’dan birçok ünlüye özel mücevherat tasarlayan Argun Özusta, eşsiz tasarımlarını ilk kez ve sadece gimora.com’ da satışa sunuyor.

Aşkın değerini bilenlere, geçmişten bugüne tüm izleri görmenin mümkün olduğu çok özel tasarımlar ortaya çıkaran Argun Özusta, tasarımlarını gimora.com’da meraklıları ile buluşturuyor. Çok özel taşların ince bir işçilikle şekillenmesiyle ortaya çıkan tasarımlarda, geleneksel düşüncenin günümüz modern yaklaşımıyla yoğrulmasının izleri görülüyor.

Büyük bir mesleki birikim ve tecrübeyle kurulan ve 1941’den bu yana mücevherat sektöründe hizmet veren Özusta Kuyumculuk, Argun Özusta tarafından 21. Yüzyılda farklı bir soluk kazanıyor. Yakutlu Yılan, Fatimanın Eli, Cognac Tohum Dalga ve Yakutlu Kalpli Madalyon kolyelerin; inci, elmas damla, ametist ve garnet küpelerin; pırlanta, sarı safir ve çift elmaslı bilekliklerin; zümrüt, tourmarine pırlantalı ve mavi safir yüzüklerin bulunduğu koleksiyonda, değerli taşlar farklı ve ilginç formlarda stil sahibi kişilerin beğenisini topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT