Ariş Özel Broş Koleksiyonu

Ariş Özel Broş Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ariş Özel Broş Koleksiyonu

Tarihler: 25 Temmuz 2016 Pazartesi ~ 25 Eylül 2016 Pazar

Firma: Ariş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2016 ~ Eyl 25, 2016

Ariş Pırlanta, mücevher ressamlarının, mine ustalarının, kalemkarların, taş mıhlamacılarının el emeği, göz nuru ile yaratılan koleksiyon, eşsizliğini takdir edecek ve mücevheri sevdiği kadar bir sanatsever de olan sahibini bekliyor. Koleksiyon içinde yer alan mücevherler yalnızca tek bir adet üretiliyor. Yani hiçbirinin bir eşi daha olmayacak… Bir mücevher mucizesinin yaratılışında, tasarımcısından başlayan ve yaklaşık beş ay süren meşakkatli yolculuğunda broşlar beş ayrı ustanın elinden sevgiyle, aşkla, emekle geçerek vitrine çıkıyor.

Koleksiyon oluşturulurken yine elemeği mine ile renklendirildi, kalemkar ustalığının yanı sıra tüm pırlantaları tek tek elle işlendi. Bir mücevheri sanat şaheserine dönüştüren bin yıllık sanatkarlık, Ariş Pırlanta Broş Koleksiyonuyla hayata geçiyor.

Ariş Pırlanta’nın Art Deco ve Art Nouveau çizgilerini taşıyan broşlar; pırlanta elması, mine, renkli değerli taşlar ve altınla tamamlanarak zerafetin çizgisini doruklara taşıyor. Birbirinden şık tasarımlara sahip olan bu broşlar yakada olduğu kadar saç mücevheri ve kolye ucu olarak da kullanılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT