Ariş Pırlanta’dan Mustafa Kemal Atatürk İmzalı Koleksiyon

Ariş Pırlanta’dan Mustafa Kemal Atatürk İmzalı Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ariş Pırlanta’dan Mustafa Kemal Atatürk İmzalı Koleksiyon

Tarihler: 11 Kasım 2021 Perşembe ~ 11 Ocak 2022 Salı

Firma: Ariş Pırlanta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2021 ~ Oca 11, 2022

Ariş Pırlanta Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılına özel bir koleksiyon hazırladı. Ariş Atatürk’ün imzasının bulunduğu, özel kesim pırlantadan hazırlanan farklı tasarımlardaki kadın ve erkek takılarının bulunduğu bu çok özel koleksiyon ile onu sevgi ile anmanın önemine dikkat çekiyor.

Mücevherde trendleri belirleyen, tasarımlarıyla fark yaratan Ariş Pırlanta Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılına özel bir koleksiyon hazırladı. Mustafa Kemal Atatürk imzalı, özel kesim pırlantalarla bezeli 10 Kasım özel koleksiyonu kadın ve erkek takılarından oluşuyor.

Atatürk’ün ışığının en güzel sembollerinden biri olacak
Kadınlar için çok çeşitli kolyelerin yanı sıra erkeklere özel yüzük tasarımlarının bulunduğu koleksiyonda Atatürk’ün imzası ile birlikte Türk Bayrağı ve Türkiye Haritası motifleri de kullanılmış bulunuyor. Kadın ve erkekler için şık olmanın ötesinde paha biçilmez bir anlama sahip olan takılar, Atatürk’ü sevgi ile anmanın ve açtığı yolda ilerlemenin sembollerinden biri olarak hayatınızdaki yerini alacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri Ariş mağazalarında da sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT