Arzum Cleanart Çok Çekici!..

Alışveriş Alışveriş Rehberi Arzum Cleanart Çok Çekici!..

Tarihler: 11 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 11 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2014 ~ Eki 11, 2014

Arzum Cleanart Elektrikli Süpürge, yüksek çekiş gücü ile tek seferde en küçük toz zerrelerini bile hapsederek kadınlara arzu ettikleri mükemmel temizliği sunuyor.

Küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratan Arzum, bir elektrikli süpürgeden beklenen tüm özellikleri Arzum Cleanart’ta topladı. Arzum Cleanart, 450W çekiş gücü ile bir elektrikli süpürgede en belirleyici kriter olan üstün çekiş gücü açısından yüksek bir performans sergiliyor. Bu şekilde ev hanımlarına zahmetsiz, tek seferde ve daha kısa sürede derin temizlik sağlıyor. En küçük toz zerreciklerini bile hapsederek, bebekli aileler ve evcil hayvan sahipleri başta olmak üzere gerçek temizlik isteyenlere rahat bir nefes aldırıyor.

Arzum Cleanart üstün çekiş gücünün yanı sıra farklı yüzeyler için geliştirilmiş aksesuarları ile koltuk köşeleri, radyatör aralıkları, duvar dipleri gibi ulaşılması en zor köşelerde bile kullanım kolaylığı ve zahmetsiz derin temizlik sağlıyor. 360 derece dönebilen hortumu ve ergonomik tutma sapı ile süpürme esnasında, eğilmeden dolayı bel ve sırt ağrılarının oluşmasına engel oluyor; toz torba dolum göstergesi ile toz haznesinin ne zaman boşaltılması gerektiğini göstererek tüketicileri uyarıyor. 5 Kat Hepa filtre ve Turbo Fırça sayesinde ise üstün hijyen sağlıyor. Tüm bu özelliklere sahip Arzum Cleanart üstelik sadece 419 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT