Arzum Okka Grandio ile Teknoloji, Türk Kahvesiyle Buluşuyor

Arzum Okka Grandio ile Teknoloji, Türk Kahvesiyle Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Arzum Okka Grandio ile Teknoloji, Türk Kahvesiyle Buluşuyor

Tarihler: 04 Eylül 2018 Salı ~ 04 Kasım 2018 Pazar

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2018 ~ Kas 4, 2018

Arzum OKKA ve Arzum OKKA Minio ile kahve severlere OKKALI bir Türk kahvesi deneyimi sunan Arzum, OKKA Ailesi’ne yeni bir üye kattı. Teknolojik yeniliklerle donatılmış yepyeni Arzum OKKA Grandio, Türk kahvesi tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

Arzum OKKA Grandio ile OKKALI bir Türk kahvesi deneyimine hazır mısınız? LED aydınlatmalı dokunmatik paneli ve akıllı su teknolojisiyle birlikte kahve severlere birçok yeni özellik sunan Arzum OKKA Grandio, ideal lezzet ve bol köpüğü en zahmetsiz haliyle fincanlara taşıyor.

Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız yepyeni Arzum OKKA Grandio hakkında; “Arzum OKKA ile Türk kahvesi kültürünü dünyaya yayma misyonumuzla birçok yenilikçi adım gerçekleştirdik. İlk olarak, 2014 yılında Türk kahvesinde bir devrim yaratan, doğrudan fincana servis eden ve kendi kendini temizleme özelliğine sahip bir ürüne odaklandık ve Arzum OKKA’yı tüketicilerimizle buluşturduk. Ardından OKKA Minio ile OKKAlı Türk kahvesi keyfini yaygınlaştırmayı hedefledik. Türkiye ile birlikte yaklaşık 35 ülkede satılan OKKA ailesi ürünlerimizle okkalı bir Türk kahvesi deneyimi yaşattık. OKKA’larımızla tasarım ve inovasyon alanında birçok prestijli ödülün sahibi olduk. Arzum olarak bu alana yatırım yapıyoruz ve ürünlerimizi sürekli olarak geliştirmeye devam ediyoruz. Şimdi yepyeni bir OKKA ile OKKA Grandio ile tüketicilerimizin karşısındayız. Teknolojik yeniliklerle donatılmış OKKA Grandio’nun da Türk kahvesi severlerin vazgeçilmesi olacağından eminiz” dedi.

Arzum OKKA Grandio, közde Türk kahvesi keyfi için yavaş pişirme özelliğiyle mutfaklardaki yerini alıyor ve tek seferde 4 fincana kadar kahve yapabilme lüksünü sunuyor. Farklı fincan boyutları için 3 kademeli fincan büyüklüğü ayarını da sunan Arzum OKKA Grandio, akıllı su teknolojisi ile suyu her zaman hazırda bulunduruyor. Size de sadece kahvenizi eklemek kalıyor. Akıllı su teknolojisi ile kahve porsiyonu için kullanılacak uygun su miktarını ayarlayan kahve makinası aynı zamanda haznesindeki su ile size kaç fincan kahve yapabileceğinizi de gösteriyor.

Arzum OKKA Grandio, bu özellikleriyle sadece işleri kolaylaştırmakla kalmıyor, pişirmeyi doğru zamanda durduran akıllı taşma önleyici sistemi ile başında beklenmesine gerek kalmadan OKKALI Türk kahvesi deneyimi sunuyor.

Dünyanın hangi noktasında olursanız olun aynı lezzet!
Arzum OKKA Grandio, dünyanın her yerinde aynı lezzette Türk kahvesi yapabilmeyi sağlayan akıllı “Auto Boiling Altitude Detection” sistemiyle, bulunduğu noktadaki ideal pişirme sıcaklığını tespit ederek ideal lezzette Türk kahvesi hazırlıyor.

Renk renk OKKA Grandio!
Mutfakların trend renklerini belirleyen Arzum, Arzum OKKA Grandio ile de 4 farklı renk seçeneği sunuyor. Kırmızı, beyaz, siyah ve dreamline renk seçenekleriyle karşımıza çıkan Arzum OKKA Grandio, minimal tasarımı sayesinde de mutfaklarda çok az yer kaplıyor.

Her pişirmede ideal kıvamı yakalamak için özel Arzum OKKA ölçü kaşığı da bulunan Arzum OKKA Grandio, suyun altında kolayca temizlenebilen pişirme haznesiyle de pratiklik sunuyor.

“OKKALI BİR TÜRK KAHVESİ DENEYİMİ, AFİYET OLSUN.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT