Ashley Joy'un Yeni ve Mucizevi Ürünleri!

Ashley Joy'un Yeni ve Mucizevi Ürünleri!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ashley Joy'un Yeni ve Mucizevi Ürünleri!

Tarihler: 07 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 07 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Ashley Joy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2018 ~ Tem 7, 2018

Bitkilerden oluşan özleri ve muhteşem kokuları ile ilgi odağı olan Ashley Joy Saç Bakım Ürünleri, anneler için en doğal hediye alternatifi oluyor. Ashley Joy’un yeni ve mucizevi ürünleri Yoğun Onarıcı Şampuan ve Onarıcı Saç Kremi ile annenize sağlıklı saçlar armağan edin.

Ashley Joy Yoğun Onarıcı Şampuan, farklı sebeplerden yıpranmış saçlarınızın daha dayanıklı olmasına yardımcı olur. Saçı besleyen ve güçlendiren Aloe Vera, A, B12, C ve E vitaminleri ile hasar görmüş saçlarınızı tedavi ederken, saçlarınıza hacim katar ve parlaklık sağlar. Saçlarınız Aloe Vera etkisi ile ışıldar. Saçı derinlemesine temizleyen biberiye özü, saçlarınızın sağlıklı ve hızlı uzamasına destek olur.

E vitamini açısından zengin tatlı badem yağı ile geliştirilmiş Ashley Joy Onarıcı Saç Kremi, saçlarınıza derinlemesine bakım yaparken aynı zamanda çevresel faktörlere karşı saçınızı korur. Badem yağının içerdiği vitaminler saçlarınızın doğal güzelliğini ortaya çıkarır ve ipeksi bir görünüm sağlar. Saç kırılmalarını engelleyen Shea yağının nemlendirici özelliği ise saç diplerinizi güçlendirir ve yumuşacık bir dokunuş kazandırır.

Bu Anneler Günü’nde anneniz, Ashley Joy Yoğun Onarıcı Şampuan ve Onarıcı Saç Kremi ürünleri sayesinde ışıltılı ve sağlıklı saçlarla yaza merhaba diyecek!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT