Aşk Şehri Paris’te, Tutku Markası Silk/Cashmere

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşk Şehri Paris’te, Tutku Markası Silk/Cashmere

Tarihler: 06 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 06 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Silk&Cashmere

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2012 ~ Eki 6, 2012

Silk&Cashmere’in 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu katalog çekimi geçtiğimiz yazın en sıcak günlerinde modanın kalbi Paris’te gerçekleştirildi. 3 gün süren çekimlerde manken Tülin Şahin objektif karşısına geçerek Silk&Cashmere için birbirinden özel pozlar verdi. Stylingini firmanın tasarımcısı Elzi Kalma, fotoğraf çekimlerini her zamanki gibi Zeynel Abidin Ağgül’ün gerçekleştirdiği çekimler markanın yeni sezon ruhunu yansıttı.

Eyfel Kulesi’nin önünde kırmızılar içinde etkileyici bir pozun ardından kentin tarihi dokusunun sokak sokak kullanıldığı katalog çekimlerinde Louvre Müzesi, Sacré Coeur, Paris Opera Binası, Champs Elysees (Şanzelize) ve Paris St Germain’deki Silk&Cashmere mağazası, zamansız ve ulaşılabilir lüksün simgesi Silk&Cashmere’in yeni sezon tasarımları ile bütünlük oluşturdu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT