Aşkı Anlatmanın En Sportif Yolu Adidas’tan Geçiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşkı Anlatmanın En Sportif Yolu Adidas’tan Geçiyor

Tarihler: 11 Şubat 2014 Salı ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2014 ~ Şub 14, 2014

Sevgililer Günü’nde aşkını özel ve sportif bir hediye ile anlatmak isteyenler için adidas kırmızı ve pembe tonlarındaki ürünleri ile ideal seçenekler sunuyor.

adidas, Sevgililer Günü’nü kırmızı ve pembe tonlardaki birbirinden şık ürünleri ile kutluyor. Sevgilisine aşkını anlatacak ideal hediyeyi seçmek isteyenler aradıklarını adidas mağazalarında bulabilecek.

adidas’ın modayı takip eden, günlük yaşamda spor giyim tarzını seven, dinamik gençlere yönelik yenilikçi markası NEO, bu kez en şık, kırmızı ve pembe renkleri ile göz alan modellerini sevgililer için sunuyor. Koleksiyonda bulunan çok amaçlı ürünler, farklı kesimlerde jean pantolon ve etekler, çantalar, eşarplar sevgilisini en güzel hediye ile sevindirmek isteyenleri bekliyor.

adidas’ın ayakkabıdan tişörte, koşu ürünlerinden çantalara kadar, kırmızı ve pembe tonlardaki birçok ürünü arasında sevgiliyi sevindirecek, göz alıcı bir hediye bulmak mümkün.

adidas tüm sevgilileri, kendi hediyelerini bulmaları için adidas mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT