Aşkınıza Yakışan Hediyeler Kiğılı’da

Aşkınıza Yakışan Hediyeler Kiğılı’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşkınıza Yakışan Hediyeler Kiğılı’da

Tarihler: 24 Ocak 2023 Salı ~ 24 Nisan 2023 Pazartesi

Firma: Kiğılı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2023 ~ Nis 24, 2023

Kiğılı, modern erkeklerden ilhamla tasarladığı Sonbahar/Kış koleksiyonuyla aşkın en unutulmaz gününe özel geniş bir hediye seçkisi sunuyor.

Zamansız ve elegant parçalardan oluşan kombin önerileriyle özenle hazırlanacağınız Sevgililer Günü koleksiyonunda geçerli özel fırsatlarla Sevgililer Günü kutlaması Kiğılı ile taçlanıyor.

Aşkın en romantik gününde aşkınıza yakışan hediyeler Kiğılı’da sizleri bekliyor. Kiğılı’nın şıklığından ödün vermeyen erkeklere yönelik tasarladığı koleksiyonunda bulunan ürünlerle aşkınızı taçlandırabilir, ya da üzerinizde siz yansıtan çekici ve etkileyici parçalar ile romantizmi tarzınıza yansıtabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde en unutulmaz hediyeyi arayanların ilk tercihi Kığılı’da bu sevgililer gününe özel kemer, cüzdan, kartlık, parfümden oluşan aksesuar setleri de bulunuyor. Kiğılı aynı zamanda bu sezon büyük beğeni toplayarak rafine bir şıklık sunan gömlek ve trikolarından hediye seçenlere ise parfümlerde geçerli %20 indirim fırsatı sunuyor.

Aşkınıza kalpten bir hediye arıyorsanız tüm Kiğılı mağazalarına ve www.kigili.com.tr adresine davetlisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT