Aşkla Tasarlanan Freud Koltuk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşkla Tasarlanan Freud Koltuk

Tarihler: 13 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 13 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Fuga Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2014 ~ Eki 13, 2014

Modern mobilyalara kazandırdığı sanatsal bakış açılarıyla tanınan Fuga Mobilya, Freud köşe koltukla yaşam sahnenize dekor olmaya geliyor. Freud’un “Yaşam belirtisinin kökeninde duygulanma vardır, duyguların temeli de aşktır” mottosundan yola çıkılarak, aşkla tasarlanan Freud köşe koltuk, kahve tonlarıyla da evlere sakin bir ambiyans katıyor.

Renklerin dengeli uyumu, evlerin havasını değiştiriyor

Sarı, gri ve kahvenin uyumuyla evlere renk katan Fuga Mobilya Freud köşe koltuk, yaşam alanlarının enerjisini yükseltmek isteyenlere hitap ediyor. Geniş oturma alanıyla konforu artırmayı amaçlayan Freud köşe koltuk, gri ve sarı renklerini içeren zigzag desenleriyle de farklılaşıyor.

Gövdedeki renklerle uyum gösteren kırlentleriyle dikkat çeken Freud köşe koltuk, Fuga Mobilya kalitesiyle evlerini yenilemek isteyenlere çok özel seçenekler sunuyor. Yumuşak ve geniş sırt minderiyle oval gövde formunu birleştiren Fuga Mobilya Freud köşe koltuk ile siz de evinize farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

http://fugamobilya.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT