AslıAlev Tasarımlarında Shopping Fest’e Özel Yüzde 30 İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi AslıAlev Tasarımlarında Shopping Fest’e Özel Yüzde 30 İndirim

Tarihler: 09 Haziran 2012 Cumartesi ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: AslıAlev

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2012 ~ Haz 29, 2012

İki tasarımcı kardeşin birlikte oluşturdukları genç bir marka olan AslıAlev, kadınlar için günün her saati ve her etkinlik için elbiseler hazırlıyor. AslıAlev, Shopping Fest 2012 kapsamında, hazır giyim koleksiyonunda % 30 indirim uygulayacak.

Aslı Doğan ve Alev Doğan tarafından geçtiğimiz yıl kurulan AslıAlev, modaya ve stile keyifli bakış açısıyla yaklaşan bir marka. AslıAlev kadını; zarif, rafine, detaylarda çarpıcı ve feminen. Koleksiyonlar da bu doğrultuda hazırlanıyor. Markanın ana çıkış noktası ise kadınlar için günün her saati ve her etkinlik için tek parça elbiseler tasarlamak. AslıAlev, alışverişi festivale dönüştüren Shopping Fest kapsamında, stil sahibi kadınların tercihi olan ürünlerini % 30 indirimle modaseverlerin beğenisine sunacak.

Güçlü, yaratıcı, alımlı, zarif kadınlardan ilham alan AslıAlev, kendi bünyesindeki atölyede tasarlanan hazır giyim ile kişiye özel dikim kıyafetleri aynı çatı altında erişebilir fiyatlarla sunuyor. Pek çok farklı giyim talebine aynı anda ve hızlı şekilde cevap verebilecek şekilde yapılanan markanın hazır giyim koleksiyonu günlük, iş, kokteyl kıyafetlerinden abiye gece elbiselerine dek uzanan geniş bir yelpazede hazırlanıyor. Gündelik kıyafetlerde iş kadınlarının gündüz ofisten akşama devam edebileceği şık tasarımlara yer veriliyor. AslıAlev kadını, geceleri parıltılı ve çarpıcı parti giysileri ile de katıldığı davetlerde tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Düğün sezonu için gelinlik ve abiye koleksiyonları hazırlayan AslıAlev, mezuniyet törenleri için de geniş seçenekler sunuyor.

www.aslialev.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT