Astron Devrimi Dual-Time İle Devam Ediyor…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Astron Devrimi Dual-Time İle Devam Ediyor…

Tarihler: 06 Ağustos 2015 Perşembe ~ 06 Ekim 2015 Salı

Firma: Seiko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2015 ~ Eki 6, 2015

Seiko Astron GPS Solar Dual–Time koleksiyonu, 19 Eylül 2015 Cumartesi günü bütün dünyada ve Türkiye’de aynı anda satışa sunuluyor!

Astron GPS Solar, 2012' de 7X kalibre ile tüm dünyada lanse edildi. 2014 yılında koleksiyon kronograf özelliği taşıyan ikinci nesil, 8X kalibre ile genişletildi. Astron devrimi, özellikle uluslararası seyahat edenler için tasarlanan bir üçüncü kalibrenin 2015'te koleksiyona eklenmesiyle, hızla devam ediyor. Yakın geçmişte prestijli saat pazarında, Astron GPS Solar serisinin dünya çapında elde ettiği başarının muhtemelen eşi benzeri bulunmamaktadır. Yeni eklenen Dual Time kalibre, GPS Solar'ın herkesin takdir ettiği hakiki, pratik avantajlar sunan bir teknoloji platformu olduğunu kanıtlıyor.

Zaman yolculuğu şimdi daha kolay
Astron GPS Solar Dual –Time ile uluslararası seyahat hiç bu kadar kolay olamazdı. Astron, sadece ışık gücü kullanarak GPS ağına bağlanır ve bir butona basmanızla, içinde bulunduğunuz zaman dilimine kendini ayarlayarak, zamanı atom saati hassasiyetiyle bildirir. Artık, yeni ikinci saat özelliğiyle (Dual-Time kalibresiyle) sadece bulunduğunuz yerdeki yerel saati öğrenmekle kalmayıp, ülkenizdeki saatin de kaç olduğunu sahip olduğu 12 saatlik AM/PM göstergeli alt kadranında görebilirsiniz. Buna ek olarak, retrograde kadran saat 2:00 konumunda haftanın gününü ve saat 4:00 konumunda tarihi gösteriyor. Astron'un Perpetual Takvim özelliği sayesinde, tarihin 28 Şubat 2100'e kadar doğru olması sağlanmış; saatin çalışması, kurma düğmesine elektronik ayar işlevi kazandırılarak basitleştirilmiştir. Seyahat etmek streslidir. Astron'la yolculuk bu stresi biraz olsun hafifletir.

Dünyayı dolaşırken şık ve rahat ol!
Dual-Time kalibre, koleksiyon içinde, Astron oldukları belli ve fark edilir sekiz ana tasarımdan oluşan modeller halinde sunulmaktadır. Bütün Astron kol saatleri gibi; bu koleksiyondaki modellerin de kadranları kolay okunabilir, sade ve nettir. Kasaları, çarpma, düşme ve benzeri durumlarda şekil bozulmalarını önlemek için, Seiko'nun benzersiz Zaratsu tekniği kullanılarak elle cilalanmıştır. Dolayısıyla ışığı olduğu gibi yansıtır. Seiko'nun saat yapımında sahip olduğu enerji yönetimi uzmanlığı, kadranlarda geniş bir renk yelpazesi kullanımını mümkün kılmıştır. Bu benzersiz kadranlar birer ileri teknoloji ürünüdür; Seiko'nun kendi tasarlayıp geliştirdiği GPS modülü çok enerji tasarruflu olduğundan, birçok farklı renkte kadran üretimi mevcuttur. Bilezikler, her biri ayrı ayrı tasarlanmış baklalardan oluşur. Böylece baklaların saate bağlandıkları noktadan tokaya doğru git gide incelmesi kusursuz biçimde sağlanır. Bu da size, nasıl ve nereye yolculuk ederseniz edin, bileğinize uyan, son derece rahat kullanabileceğiniz bir ürün sunar. Titanyum kasalı beş, paslanmaz çelik kasalı üç tasarım mevcuttur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT