ASUS Çığır Açan Yeni ZenBook Pro’yu Tanıttı

ASUS Çığır Açan Yeni ZenBook Pro’yu Tanıttı

Alışveriş Alışveriş Rehberi ASUS Çığır Açan Yeni ZenBook Pro’yu Tanıttı

Tarihler: 15 Ekim 2018 Pazartesi ~ 15 Aralık 2018 Cumartesi

Firma: ASUS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2018 ~ Ara 15, 2018

Profesyoneller için tasarlanan yüksek performanslı ZenBook Pro, dizüstü bilgisayar deneyimini yeniden tanımlayan ScreenPad özelliğiyle geliyor.

ASUS, en üstün performansa ihtiyaç duyan profesyoneller için tasarladığı Windows 10 tabanlı çığır açan yeni ZenBook Pro’yu tanıttı. Kullanıcıların çalışma düzenlerini ve dizüstü bilgisayarlarıyla kurduğu etkileşimi yeniden tanımlayan bir ASUS inovasyonu olan ScreenPad de yeni ZenBook Pro ile birlikte geliyor.

Dizüstü bilgisayarların dokunmatik yüzey (touchpad) işlevini yüksek çözünürlüklü, tümüyle renkli bir dokunmatik ekranla birleştiren ScreenPad, hem Windows uygulamaları hem de kendi ScreenPad Uygulamalarıyla zekice etkileşimler kurmak için yepyeni yollar sunuyor. İçeriğe duyarlı araçlar kullanan değişken fonksiyonlar iş akışını ve üretkenliği artırırken, ScreenPad'i ihtiyaçlara göre tümüyle özelleştirmek de mümkün oluyor.

ZenBook Pro ailesinin destansı başarısını sürdüren yeni ZenBook Pro, sınıfının en iyi performansını ince, hafif ve üstün bir zarafete sahip bir tasarımın içine sığdırıyor. Gücünü en yeni 8. Nesil Intel Core işlemciler ve benzersiz donanımından alan ZenBook Pro, en yüksek performansa ihtiyaç duyan görevlerin üstesinden kolaylıkla gelecek şekilde tasarlandı. Cihaz, sahip olduğu bağlantı seçenekleriyle de adaptör sorununu ortadan kaldırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT