ASUS’tan Sevgililer Günü’ne Zen Dokunuşu

Alışveriş Alışveriş Rehberi ASUS’tan Sevgililer Günü’ne Zen Dokunuşu

Tarihler: 10 Şubat 2015 Salı ~ 14 Şubat 2015 Cumartesi

Firma: ASUS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2015 ~ Şub 14, 2015

Sevgililer Günü’nde hediye seçeneği olarak tüketici elektroniğini değerlendirmek isteyenlerin şıklıkla performansı ayrı yerlerde aramalarına gerek yok! ASUS’un ZenFone 5 akıllı telefonu ve ZenBook UX305 dizüstü bilgisayarı teknolojide performansın doruğunu yaşatırken, günlük tarzlara en uygun kişiselleştirme özellikleriyle de en çarpıcı hediye seçenekleri olarak öne çıkıyorlar.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala çiftleri de hediye telaşı sardı. Sevdiklerine tüketici elektroniğinin stille birlikteliğini yansıtan bir hediye almak isteyenler için, ASUS lüks ile performansı harmanlama geleneğiyle bilinen “Zen” tasarımlı ürünlerini hediye seçeneği olarak sunuyor. ASUS’un herkesin stiline uygun renk seçenekleri ve kişiselleştirme özellikleri ile ön plana çıkan akıllı telefonu ZenFone 5 ve alüminyum tasarımı sayesinde yalnızca 1,2 kilo ağırlığındaki üstün performanslı dizüstü bilgisayarı ZenBook UX305, bu Sevgililer Günü’nde sevdiklerini sevindirmek isteyenleri raflarda bekliyor.

Yüksek işlemci gücü + kolay kullanım + selfie uzmanı= ZenFone 5
ZenFone serisi akıllı telefonlar, akıllı cihazlara özgü yeni kullanıcı arayüzü ZenUI ile birlikte geliyor. Basitleştirilmiş ikonlar ve menüler, cihazın rengiyle uyumlu harika temalar ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran akıllı “What’s Next” özelliği ile ZenUI, üstün işlevselliği kolay kullanımlı arayüz ile birleştiriyor. ZenFone 5, 1280 x 720 piksel HD çözünürlüğe sahip 5 inç’lik geniş IPS HD ekrana ve en ince bölgesinde sadece 5,5 mm kalınlığa ulaşan çarpıcı tasarıma sahip. ZenFone 5, hızlı ve düşük enerji tüketimli 1.6 GHz hızındaki, Intel Hyper-Threading teknolojisine sahip Intel Atom Z2560 işlemci ve 8 MP’lik, görüntü sabitleme teknolojisine sahip PixelMaster kamerayla geliyor. ZenFone 5, arka aydınlatmalı (BSI) sensör ve yüksek ışık geçirgenliğine sahip f/2.0 lens sayesinde kamerasıyla öne çıkmaya çalışan birçok modeli geride bırakan bir dijital kamera performansı sunarken, selfie’ler için çok uygun, 2.0 MP’lik keskin bir ön kameraya da sahip. ZenFone 5, Kömür Siyahı, İnci Beyazı, Kiraz Kırmızısı ve Şampanya Sarısı olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

Herkesin yanında taşıyabileceği performans ile lüks bir arada: ASUS ZenBook UX305
Tamamen alüminyum tasarımlı ZenBook UX305 dizüstü bilgisayar, 12,3 mm kalınlığıyla dünyanın en ince 13,3 inç QHD+ dizüstü bilgisayarı olma özelliğine sahip. İnce işlenmiş şekli klasik ZenBook konseptinin genlerini yansıtıyor. Obsidiyen Taşı renk seçeneğiyle öne çıkan ürün, ASUS’a özgü eşmerkezli çember hatları ya da ipeksi Seramik Alaşımıyla hemen ayırt edilebiliyor. Performans ile lüksü bir arada sunmaya yönelik ZenBook geleneğini devam ettiren ürün yalnızca 1,2 kg ağırlığında. Ürünün Intel Core M işlemcisi sorunsuz çoklu görev sağlarken, 256 GB kapasiteli ışık hızında katı hal diskiyle de farklılaşıyor. Canlı ve net görüntüler sunan 13,3 inç ekran QHD+ 3200 x 1800 piksel çözünürlüğe sahip.

Ürünlerin tavsiye edilen satış fiyatları şöyle:
Zenfone 5: 699 TL (KDV dahil)
ZenBook UX305 : 1199 USD +KDV

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT